Beautyteam tijdens evenement nodig?

Jullie bureau voor make-up workshops, visagie opdrachten, evenementen en bruidsmake-up

Beautyhoek: bijzonder tijdens uw evenement of bedrijfsfeest.

Een eyecatcher voor een bedrijfsfeest of evenement!

Het beautyteam van Beauty Bureau kan er een echt feestje van maken. Wij bedenken, met jouw hulp, een Beautyhoek op maat. Wil je een thema, bepaalde sfeer en/of aankleding?

Het kan allemaal!

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons steeds beter neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends. U kunt ons uw Beautyhoek met vertrouwen laten organiseren op uw beurs of evenement!

Wij maken met plezier en ervaring een offerte op maat.

Meer dan 1000 geboekte event workshops

N

Professionals

Ons team van haarstylisten zijn o.a. in te zetten voor evenementen. Touch-up, thema of Barbiers!

Compleet

Interesse in meerdere onderdelen? Wij bieden veel  mogelijkheden voor een beautyteam op locatie.

Aankleding

Een echte eyecatcher als beautyhoek? Laat dan door ons de aankleding verzorgen.

T

Klein en groot

1 haarstylist of kapper nodig of een compleet beauyteam? Bij ons is het allemaal mogelijk! Wij denken mee en verzorgen indien nodig de planning.

Visagie:

De visagist geeft make-up advies en verzorgt de make-up. Dit kan een kort advies zijn of uitgebreid. Dit is afhankelijk van de aantal visagisten die worden geboekt en hoeveel tijd er is. Denk aan een kleine touch-up of een feest make-up.Ook leuk om te boeken voor een bedrijfsfeest.

Haarstyling:

De haarstylist en/of kapper maakt u korte tijd bijzonder gestylde kapsels. Krullen, opsteken, vlechten, catwalk-kapsels, het kan allemaal! Onze haarstylisten zijn gespecialiseerd om in korte tijd bijzondere kapsels te maken.

Nailart en manicure:

Door de nagestylist worden de nagelsverzorgd en versierd met nailart/nagelversiering. Afhankelijk van de tijd worden alle nagels gelakt en versierd. Dit is een erg populair onderdeel tijdens feesten.

Ibiza tattoos:

Wij hebben een groot assortiment. Denk bijvoorbeeld aan IBIZA style. Keuze uit heel veel verschillende sjablonen en kleuren. Dit soort tattoos werkt snel en blijft mooi zitten. Ideaal voor evementen waar veel bezoekers komen en we zoveel mogelijk mensen van een tattoo mogen voorzien.

Stoelmassage:

Onze stoelmasseurs komen graag op locatie. Dit is een ontspannende drukpuntmassage waarbij de kleding aan kan blijven. Ideaal op dit soort feesten/evenementen! Voor zowel mannen als vrouwen.

 

Fotografie:

Er wordt een studio ingericht en elke gast kan hier op de foto. De foto’s worden bewerkt en binnen 14 dagen afgeleverd of online gezet met een link alleen voor de bezoekers.Het is ook mogelijk om een fotograaf in te huren die foto’s maakt tijdens het evenement. Denk bijvoorbeeld aan sfeerbeelden. Ons team is 7 dagen per week beschikbaar, overdag en voor de avonden.

Barbier op locatie

Een ouderwetse scheerbeleving op locatie tijdens uw bedrijfsfeest. we richten een complete hoek in waar heren plaats kunnnen nemen. Het is niet zomaar een service, het is een beleving! Dit onderdeel is heel populair op evenementen, feesten en festivals.

Een compleet beautyteam op locatie tijdens bedrijfsfeest?

Wil je naast stylisten meer activiteiten aanbieden tijdens een evenement? Wij denken graag mee en maken vrijblijvend een offerte op maat. Wij zetten visagisten, haarstylisten, kappers, barbiers, fotografen en nog meer in tijdens bedrijfsfeesten en evenementen. Vraag daarom hieronder vrijblijvend jullie offerte aan:

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met het inzetten van visagisten. Wij zijn continue op zoek naar de juiste match en stoppen pas als de klant tevreden is. Elke opdracht is anders en daarom is het belangrijk om het team van visagisten goed te kennen, bij te trainen waar nodig en up-to-date te houden. Hieronder zijn een aantal ervaringen te lezen van opdrachtgevers.

De visagist Ilse heeft haar workshop perfect aangepast op de groep, zelfs verder gegaan dan alleen make-up maar overall grooming. Deze toewijding is heel fijn om terug te zien in de workshop. De workshop zelf wordt heel rustig, kalm en professioneel gegeven wat fijn is voor grote en kleine groepen. Ik kijk uit naar de volgende workshop !

Raiza Idu

Front Office Manager, Courtyard by Marriott Amsterdam Airport

Sinds een aantal jaar werken we heel prettig samen met het beauty bureau. De service en kennis is voor ons een toegevoegde waarde.

Onze medewerkers uit onze 9 filialen worden een aantal keer per jaar getraind om bij te blijven op kennis gebied voor onze klant. Vanuit het beauty bureau worden altijd in overleg de onderwerpen besproken die behandeld worden. Omdat theorie niet voldoende is wordt de praktijk ook altijd op zeer professionele wijze meegenomen.

Op een natuurlijke, toegankelijke en laagdrempelige  wijze worden onze medewerkers meegenomen in het kunnen adviseren van klanten, productkennis en nieuwe looks en trends, tevens is bijverkoop training ook bijgesloten.
Dit wordt als zeer prettig ervaren. We zien dit terug in de feedback van de klant maar ook in omzet cijfers.

Daarnaast zetten we op speciale momenten visagisten in in onze winkel om onze klanten te adviseren of eens lekker te laten verwennen.

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met het beautybureau. Er wordt volop meegedacht om service, kennis en inzet steeds te verbeteren.

 

Familie van der Weijden

Franchise ondernemers van 9 filialen , HEMA

Beautybureau is voor mij een betrouwbare partner in de organisatie en uitvoering van extra beleving op onze beauty afdeling.  Sinds een aantal jaren verzorgen zij in onze winkel periodiek het beautyadvies en dit alles naar volle tevredenheid. 

Jan-Willem van Dis

HEMA Zaltbommel

Ondanks heb ik een visagist een workshop zien geven. Met haar enthousiasme, humor, warme persoonlijkheid en respectvolle houding weet zij een zaal van ongeveer 100 personen in beweging te krijgen. Petje af! Ik beveel Beauty Bureau daarom graag van harte aan.

Annejet de Blecourt

Bureau JETTING

Professionele visagiste die haar vak verstaat. Steeds vaker werken wij samen voor bedrijven die zakelijke portretten willen  laten maken. Bovenal is de vaste visagist een fijn mens en een zonnige persoonlijkheid.

Rogier Chang

Fotograaf, Bedrijfsfotografie.nl

Hier nog aan het nagenieten van de prachtige dag zaterdag. Erg tevreden over de kapsters en masseuses. Ze waren zeer professioneel en flexibel en namen voldoende initiatief.

Floor Janssens

evenementenorganisator , Driessengroep

Al meerdere jaren hebben wij een fijne samenwerking met Beauty Bureau tijdens de GayPride te Amsterdam. Van danseressen, artiesten, de promotie mensen en zelfs de gasten worden voorzien van de mooiste creaties. Altijd binnen de van te voren gestelde kaders, van extreem overtuigend tot subtiel naturel, niets is te gek! Wij hopen nog vele GayPrides met elkaar te mogen produceren!

Elles van Goozen

Elles & Hellen - Decor & Architectuur

Toen wij voor onze website saintbasics.com een fotoshoot organiseerden heeft Beautybureau de make-up en de styling van het haar van de modellen verzorgd. Onze vraag om de modellen zo natuurlijk mogelijk te op te maken werd goed begrepen en uitgevoerd. Ook het werken met een donkere huid was geen enkel probleem. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en daarom hebben we ze ook voor de vervolg-fotoshoot ingehuurd. We krijgen veel positieve feedback op onze foto’s en dat is mede te danken aan Beautybureau.

Anita Zeilstra

Saint Basics

Inmiddels heb ik 2 keer de professionaliteit van Beauty Bureau kunnen ervaren.

Onlangs heb ik een workshop visagie gevolgd. Met een groep van 12 dames weet de visagist de sfeer heel prettig te houden, ze laat haar professionaliteit duidelijk naar voren komen. Met veel persoonlijke aandacht en tips voor iedere deelnemer maakt ze de avond waardevol voor iedereen. De resultaten door de deelnemers variëren van “verrassend”, “wat een eye-opener” en “wauw” tot “dit had ik nooit verwacht”. Het volgen van een workshop bij Beauty Bureau is echt een aanrader voor iedere vrouw!

Naast het volgen van de workshop heeft Ilse (Beauty Bureaua) de visagie verzorgd voorafgaand aan mijn fotoshoot. Hierdoor stond ik zelfverzekerder voor de camera, daarnaast had de fotograaf beduidend minder “bij te werken” op de gemaakte foto’s. Ilse heeft hierbij goed geluisterd naar mijn wensen en ik ben dan ook erg blij met het resultaat.

Patricia van Wieringen

Van Wieringen Solutions!