Visagie opleidingen op nieuwe locatie

Vol trots openen wij in januari de deuren van ons nieuwe pand. Op deze locatie in Zoeterwoude-Rijndijk, vlakbij Leiden, zullen wij met de Beauty Bureau Academy de visagie opleidingen en cursussen gaan geven.
De locatie is goed en makkelijk bereikbaar, dicht bij de snelweg, buiten de stad.
Er zijn gratis parkeerplaatsen bij en rondom de school. Met het openbaar vervoer zijn we ook goed te bereiken, de bushalte is slechts op 100 meter afstand.
Wij laten je graag alvast een voorproefje zien!

Contact opnemen?

Beauty Bureau
De Genestetstraat 81
2321XR Leiden

T: 085-070 25 80
M: info@beautybureau.nl

locatie visagie opleidingen

Binnenkijken bij onze Academy

De locatie is ruim en licht, er is namelijk ook daglicht van bovenaf. De spiegelwand met ruim opgezette werkplekken is ingericht voor maximaal 10 leerlingen. Wij werken met kleine groepen zodat er voor iedere leerling voldoende aandacht en persoonlijke begeleiding is.

Er is een gezellige gemeenschappelijke ruimte met een grote koffietafel. Hier komen studenten bijeen om ervaringen uit te wisselen en voor de lunch. Bij de allround visagie opleidingen is de lunch inclusief en wordt verzorgd door de Academy. Deze ruimte wordt ook gebruikt voor de theorielessen en de portfolio besprekingen.

Open dagen

Tijdens één van de geplande open dagen kun je onze nieuwe opleidingslocatie bekijken en sfeer komen proeven. De docenten zijn aanwezig en vertellen je graag over de verschillende opleidingen en cursussen. Ook kunnen zij al je vragen beantwoorden. Tijdens de open dagen kun je je direct inschrijven. Doordat we met kleine groepen werken, is vol ook echt vol!

Benieuwd hoe onze nieuwe opleidingslocatie eruit ziet? Wij laten je hier graag alvast een voorproefje zien.

Ben je enthousiast geworden? Dan hopen wij kennis met je te maken tijdens de open dagen bij de Beauty Bureau Academy!

Meer weten?