Visagist & Haarstylist inhuren op locatie

Met inmiddels 10 jaar ervaring kunnen we een mooie naam hebben opgebouwd in de beauty wereld.
Ons professionele team van visagisten en haarstylisten is in te huren voor onder andere commercials, tv, fotoshoot, make-up promoties en tijdens evenementen.
Daarnaast hebben wij een mooi team voor het geven van visagie/make-up workshops.

Wat Beauty Bureau allemaal kan verzorgen is moeilijk kort samen te vatten. Van een fotoshoot bij bijvoorbeeld een advocatenkantoor tot de visagie verzorgen tijdens de Gay Pride voor grote bedrijven zoals Akzo Nobel (in opdracht van Elles-hellen.nl) en alles daar tussen.

Ons team van visagisten en haarstylisten zijn fulltime bezig met het vak en daarom altijd goed up tot date van de laatste trends. 

Wilt u een enkele visagist inhuren op locatie?

Ook voor 1 visagist of haarstylist kunt u bij ons terecht. Wij bieden meestal de combinatie aan omdat u dan maar 1 stylist hoeft in te huren. 
Denk  hierbij bijvoorbeeld aan profielfoto's tijdens een fotoshoot bij bedrijven. Maar ook make-up trainingen, visagie voor video etc..

Wij werken met een groot team van visagisten door heel Nederland voor bijvoorbeeld make-up promoties. Ook hebben wij een vast team van visagisten. Zo weten wij precies welke visagist bij de opdracht past. Ook wanneer u tevreden bent zullen we bij een vervolg dezelfde visagist inzetten.

Ook kunt u meer lezen over onze werkwijze en ons team:

Als er vragen zijn horen wij het graag. Neem gerust contact op.

Een aantal foto's dat het team aan het werk is:

Deze pagina delen: