Korte visagiecursus

Wil je een korte visagiecursus volgen, dan zijn er veel mogelijkheden. Als je graag wilt kennismaken met de visagie en wilt ervaren of het bij jou past om mensen op te maken, dan is een weekendcursus visagie geschikt. In 2 dagen komt de basis uitgebreid aan bod en oefen je direct op een model. Zo kun je ontdekken of het visagievak iets voor jou is.
Wil je meer kennis opdoen of bijvoorbeeld je kennis opfrissen of verdiepen, dan is er ook de 4-daagse visagiecursus. In 4 maandagen leer je alle basistechnieken en komen, naast kleur- en productkennis, diverse make-ups aan bod. Ook geschikt voor professionals en freelancers, zoals kappers.

Contact opnemen?

Beauty Bureau Agency 
De Genestetstraat 81
2321 XR Leiden

T: 085-070 25 80
M: info@beautybureau.nl

Visagiecursus in oktober

Een korte visagiecursus is gericht op het zetten van een goede basis, het aanleren van de belangrijke basistechnieken, kleurenkennis en productkennis.  
Aan bod komen dagmake-up en avondmake-up en er wordt uitgebreid aandacht besteed aan bruidsmake-up. Bij de meerdaagse visagiecursus van vier dagen leer je ook alles over fotografie en de techniek voor het maken van smokey eyes.

Waarom bij ons

Onze docenten komen uit de branche en zijn zelf ook nog steeds werkzaam in de praktijk. Zij delen hun kennis en ervaring graag met jou!
Dit betekent veel praktische tips die je direct kunt toepassen. Zij leren je ook goed te communiceren met de klant en goed advies te kunnen geven. Daarnaast vertellen zij je graag wat er allemaal bij komt kijken als je naar een visagie opdracht gaat. 
Er wordt les gegeven aan kleine groepen met maximaal 10 cursisten. Wij vinden persoonlijke aandacht en begeleiding heel belangrijk.

Weekendcursus visagie

Deze cursus van twee dagen is bedoeld om je te laten kennismaken met visagie. Vind je een visagie opleiding een te grote stap? Dan kun je met de weekendcursus de basiskennis opdoen en ontdekken of het iets voor jou is. Ben je enthousiast geworden en wil je ermee verder, dan kun je instromen naar de allround visagie opleiding.

De weekendcursus is ook geschikt als je jezelf beter wilt leren opmaken. Je krijgt alle basistechnieken onder de knie en leert welke producten en kleuren geschikt voor je zijn. 

Meer weten?

4-daagse visagiecursus

De 4-daagse visagiecursus

Bij deze visagiecursus heb je 4 maandagen les en je oefent tijdens de lessen direct op een model, die je zelf mag meenemen.
De cursus is geheel verzorgd, inclusief koffie/thee en lunch!
De korte cursus is ook geschikt als je al basiskennis hebt van de visagie en deze graag wilt opfrissen of wilt verdiepen. Heb je een schoonheidssalon of ben je kapper, dan is het een mooie aanvulling op je werk. Ook freelancers kiezen vaak voor de combi met visagie. 
Je kunt je klanten meer bieden en beter adviseren. Er wordt tijdens de cursus veel aandacht besteed aan diverse looks voor overdag en s’avonds en ook voor fotografie en bruiden. Ook wordt ingespeeld op de trends van het moment.

Deze korte visagiecursus start een aantal keren per jaar. Kijk voor de startdata en meld je aan. Wil je graag eerst onze opleidingslocatie komen bekijken, bezoek dan één van onze open dagen. 

Een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek kan natuurlijk ook, neem gerust contact met ons op.