Styliste op locatie inhuren?

Stylisten voor bijvoorbeeld fotoshoots, commercials, maar ook voor webinars, tv en film.

Commercials

Styliste nodig voor een commercial? Wij kunnen een styliste op locatie verzorgen. Dit geeft veel gemak bij de planning, voorbereiding en tijdens de draaidag.

 

Media

Stylisten helpen met de styling voor een (bedrijfs)film. De styliste denkt mee met een specifieke marketingcampagne en zorgt voor de juiste uitstraling.

Fotoshoots

Voor diverse fotoshoots zetten wij stylisten in. De styliste shopt de kleding passend bij de modellen en zorgt dat de kleding flatteus overkomt op camera.

Webinar

De styliste helpt met de juiste styling voor een webinar. Dit is essentieel om een professionele en aantrekkelijke uitstraling te creëren voor je online publiek.

Styliste inhuren op locatie

Onze stylisten komen op elke gewenste locatie en zijn in te huren voor een dagdeel of een hele dag.

Samen met de styliste wordt bepaald wat het doel is. De styliste kijkt wat voor soort styling er nodig is en neemt het vooraf shoppen uit handen.

De styliste geeft advies en denkt mee over de kledingstijl. Ook biedt de styliste hulp bij het samenstellen van outfits. 

Het inhuren van een styliste op locatie helpt om ervoor te zorgen dat sprekers, modellen of acteurs er op hun best uitzien en zich zelfverzekerd voelen tijdens het evenement, de opnames of de fotoshoot.

Wij selecteren de juiste styliste die past bij uw stijl en wensen.

styliste op locatie

1000+ klanten en ruim 10 jaar ervaring

Beauty Bureau zet al jaren freelance visagisten,haarstylisten en stylisten in voor o.a. fotoshoots, commercials, films, modeshows en evenementen. Wij werken met ZZP´ers, MKB en grote bedrijven samen. Wij maken graag een plan op maat en iedere klant is even waardevol.
Hieronder een kleine greep van bedrijven waar we mee samenwerken.

1000+
Styliste voor opnames en fotoshoots

Een styliste heeft de verantwoordelijkheid om de outfits en uiterlijke presentatie van de presentatoren, acteurs, gasten en andere deelnemers aan een webinar, filmopname of bedrijfscampagne te verzorgen.

De styliste houdt rekening met de gewenste stijl en zorgt ervoor dat de kleding geschikt is voor de camera.

Ook selecteert de styliste de kleding en accessoires die worden gedragen tijdens opnames of live-uitzendingen. Ze kan kledingstukken lenen, kopen of laten ontwerpen, afhankelijk van het budget en de behoeften.

Onze stylisten blijven op de hoogte van de nieuwste modetrends en stijlen om ervoor te zorgen dat de sprekers en deelnemers er eigentijds en aantrekkelijk uitzien.

Een styliste inhuren?

Pop-winkel op evenementen