Activiteit tijdens de Vrijdagmiddagborrel

Op zoek naar een leuke activiteit voor uw personeel? De VrijMiBo is een mooie gelegenheid om wat extra’s neer te zetten voor uw medewerkers. Om ze te bedanken voor hun inzet bijvoorbeeld.

Vier het einde van de werkweek met een extra activiteit zoals bijvoorbeeld een barbier corner of manicure corner. Maar ook een visagist of stoelmasseur is een aanrader!

Ons beautyteam op locatie is zelf naar wens samen te stellen.

 

Contact opnemen?

Beauty activiteit op locatie VrijMiBo

Visagist en Hairstylist

Een visagist of hairstylist kan geboekt worden op locatie, bijvoorbeeld bij u in het bedrijf of op kantoor. Deze professionals zorgen voor feestelijke make-up en kapsels, én geven tips en advies.

Barbier

De barbier komt geheel in stijl op locatie in de sfeer van de jaren 20/30 en verzorgt de heren met klassieke knip- en scheerbeurten.

Nagelstyliste

De nagelstyliste maakt de handen mooi met snelle manicures en lakt de nagels professioneel met nagellak. Eventueel wordt er extra nail art aangebracht.

Stoelmasseur

Na een drukke werkweek ontspannen bij de stoelmasseur. 
Populair bij zowel de heren als de dames!

activiteit VrijMiBo

Een beautyhoek op kantoor

Ons beautyteam komt op iedere gewenste locatie en neemt alle materialen mee. 
Ons team van ervaren beauty specialisten bestaat uit visagisten, hairstylisten, barbiers, nagelstylisten en stoelmasseurs. 

Kies één van de onderdelen of stel zelf een beautyhoek samen. 
Dit kan tijdens de vrijdagmiddagborrel maar natuurlijk ook tijdens een andere dag of gelegenheid. Ons team zorgt dat het een echte beleving wordt voor uw medewerkers.

Meer weten over onze mogelijkheden op locatie? Wij hebben toppers werkzaam in heel Nederland. Neem gerust contact op over de verschillende mogelijkheden.