Visagist of haarstylist nodig?

Freelance visagisten en haarstylisten voor bijvoorbeeld fotoshoots, film, commercials, maar ook voor beurzen, festivals en evenementen

Evenementen

Visagist nodig voor een festival of evenement? Wij kunnen een complete beautyhoek inrichten!

Media

Visagisten met de specialisatie (bedrijfs)film, commercials en tv hebben wij ook in ons bestand. Wij zorgen dat de hele periode dezelfde visagist wordt ingezet.

Fotoshoots

Zowel voor de zakelijke als modebranche zetten wij visagisten in voor fotoshoots. Denk aan publicaties of profielfoto´s.

Bruiden

Een selectie van visagisten met specialisatie bruiden verzorgen voor ons bruidsmake-up en/of kapsels.
Blijf jezelf maar wel op je allermooist.

Visagist & Haarstylist inhuren op locatie

Met inmiddels 10 jaar ervaring kunnen we een mooie naam hebben opgebouwd in de beauty wereld.
Ons professionele team van visagisten en haarstylisten is in te huren voor onder andere commercials, tv, fotoshoot, make-up promoties en tijdens evenementen.
Daarnaast hebben wij een mooi team voor het geven van visagie/make-up workshops.

Wat Beauty Bureau allemaal kan verzorgen is moeilijk kort samen te vatten. Van een fotoshoot bij bijvoorbeeld een advocatenkantoor tot de visagie verzorgen tijdens de Gay Pride voor grote bedrijven zoals Akzo Nobel (in opdracht van Elles-hellen.nl) en alles daar tussen.

Ons team van visagisten en haarstylisten zijn fulltime bezig met het vak en daarom altijd goed up tot date van de laatste trends.

1000+ klanten en ruim 10 jaar ervaring

Beauty Bureau zet al jaren freelance visagisten en haarstylisten voor o.a. fotoshoots, commercials, films, modeshows en evenementen. Wij werken met ZZP´ers, MKB en grote bedrijven samen. Wij maken graag een plan op maat en iedere klant is even waardevol.
Hieronder een kleine greep van bedrijven waar we mee samenwerken.

1000+
Visagist en/of haarstylist inzetten?

Ook voor 1 visagist of haarstylist kunt u bij ons terecht. Wij bieden meestal de combinatie aan zodat er maar 1 visagist/haarstylist ingezet hoeft te worden. En dit scheelt in de kosten!

Denk bijvoorbeeld aan profielfoto’s tijdens een fotoshoot bij bedrijven. Maar ook make-up trainingen, visagie voor video etc..

Wij werken met een groot team van visagisten en haarstylisten door heel Nederland voor bijvoorbeeld make-up promoties. Ook hebben wij een vast team van visagisten die wij speciaal selecteren. Zo weten wij precies welke visagist bij de opdracht past. Ook wanneer je tevreden bent zullen we bij een vervolg dezelfde visagist inzetten.

Werkzaamheden visagisten & haarstylisten:

  • Evenementen, beurzen, bedrijfsfeesten
  • Fotoshoots
  • Modeshows
  • Commercials/film/Tv
  • Bedrijfsfilms
  • Make-up promoties
  • Bruiden
  • visagie workshops

Wij begeleiden een visagie project van A tot Z

Al een paar jaar mogen wij de visagie en haarstylig verzorgen voor de Gapride in Amsterdam, inmiddels voor 7 boten. Elles-Hellen.nl is onze opdrachtgever en we denken met ze mee en maken de planning zodat alles soepel verloopt op de dag zelf. WE denken mee, zijn flexibel en denken in oplossingen als het even anders loopt dan gepland.
D kunnen we ook voor film, commercials, festivals, evenementen en modeshows.

Visagie is bij ons meer dan alleen opmaken.

Een visagist inhuren?

Ruime dekking

Wij hebben een uitgebreid bestand ervaren visagisten en haarstylisten door heel Nederland. Ook zijn onze visagisten werkzaam in het buitenland.
}

10 jaar ervaring

Al lange tijd verzorgen wij de werving en selectie van visagisten en haarstylisten op locatie.

Flexibel

Onze visagisten staan bekend om hun flexibiliteit. Visagie is geen 9 tot 5 baan, loopt de opdracht uit of anders op de dag zelf? Geen probleem voor onze visagisten.

500 + klanten

Ruim 500 tevreden klanten gingen je voor met het boeken van visagisten en haarstylisten.