Manicure workshops, geheel verzorgd op locatie

Het bureau voor make-up workshops, manicure workshops en trainingen op maat voor de zakelijke markt.

Manicure workshop op locatie

Ons team komt ook op locatie voor het verzorgen van manicure workshops. Onze nagelstylisten zijn experts in nagels lakken en laten alle tips en trics zien. Tijdens deze workshop komen alle onderdelen van hand- en nagelverzorging aan bod.
De nagelstyliste laat zien hoe je handen en nagels in goede conditie brengt én houdt!

Meer dan 1000 geboekte workshops

Manicure workshop op maat

Beauty Bureau verzorgt make-up workshops en manicure workshops op maat. Ideaal voor een bedrijfsuitje, als onderdeel van een teambuilding programma of als leerzaam cadeau voor de (vrouwelijke) medewerkers.

Deze workshop kan een laagdrempelige manier zijn om een goede basis te leren voor het verzorgen van handen en nagels. De nagelstylisten laten zien hoe met de juiste verzorging en technieken de nagels altijd netjes verzorgd kunnen zijn. 
Met tips en adviezen waar je ook ná de workshop iets aan hebt!

Leer een goede manicure

Deze onderdelen komen aan bod:

  • nagelbadje, voor schone nagels
  • handen scrub en verzorging met handcrème
  • nagelriemen terugduwen en verzorgen
  • nagels in vorm vijlen
  • optioneel: paraffine masker voor de handen
  • nagels lakken, met demo en uitleg over de juiste technieken

nagelstyliste locatie

Nagelstyliste tijdens evenement

Bezoekers of medewerkers extra in het zonnetje zetten? Beauty Bureau verzorgt ook manicures en nagels lakken op locatie door heel Nederland. Een nagelstyliste tijdens bijvoorbeeld een evenement of bedrijfsfeest is erg populair.

Ons team nagelstylisten is gewend op locatie te werken en zij zorgen zelf voor alle materialen die nodig zijn. Er kunnen manicures worden gegeven, waarbij de handen uitgebreid worden verzorgd, inclusief mooi gelakte nagels.

Is er minder tijd tijdens het evenement, dan kan gekozen worden voor alleen nagels lakken, eventueel uitgebreid met een nagelversiering. De nagels worden snel en professioneel gelakt in de gewenste kleur nagellak en versierd met nail art, zoals bijvoorbeeld glitters of strass steentjes.
In korte tijd hebben de dames prachtig gelakte nagels, echt een eyecatcher tijdens ieder festival, evenement of personeelsfeest.

 

Word ook een tevreden klant!

Vertel het ons..

Met een team van professionele nagelstylisten verzorgen wij de manicure workshops op locatie, in heel Nederland. Deze workshops zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Volledig afgestemd op de wensen van de dames of het bedrijf.
De manicure workshop duurt 2 uur maar kan in overleg worden verkort of juist verlengd. Door bijvoorbeeld een onderdeel toe te voegen, zoals het paraffinebad of de nagels versieren met nail art, kan de workshop worden uitgebreid. Er is veel mogelijk en wij denken graag mee!

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord

manicure workshop

Manicure en nagels lakken door een professional

Beauty Bureau is gevestigd in Leiden, Zuid Holland. Wij hebben een vast, enthousiast team van nagelstylisten door heel Nederland die graag op locatie werken voor ons. De manicure workshops worden veel in de regio Den haag, Amsterdam en Rotterdam gegeven maar ook in  Noord-Holland, Noord- Brabant, Brabant, Utrecht en Overijssel. Informeer naar de mogelijkheden bij jou in de buurt.