Presenaties

Kleur, stijl, figuurvormen en/of visagie.

 Toegankelijk, herkenbaar en praktisch.

Herkenbare voorbeelden, tips waar iedereen direct iets aan heeft en werken met de mensen in de zaal. Dat is de basis van mijn interactieve presentaties. 
Alleen vertellen over kleur en de figuurvormen is voor niet voldoende, het moet gaan ”leven” en voor iedereen herkenbaar zijn. 
Na het volgen van deze presentatie weet iedereen welk figuur hij/zij heeft en hoe dit toegepast kan worden tijdens bijvoorbeeld het winkelen. 

 Ik werk met voorbeelden uit het kledingrek die ik meeneem, maar ook met analysesjaals en een ondersteunde presentaties op het scherm. 
Voorbeelden komen ook van mensen uit zaal, waar ik kleuranalyse bij verzorg. 

 

Kleur en stijl presentaties

 Wat kun je verwachten van deze presentatie?

  • Nooit meer een miskoop
  • Interactief en herkenbaar
  • Presentatie op maat, passend bij de doelgroep/medewerkers
  • Veel praktische tips
  • Voorbeeld kleuranalyse
  • Energiek, interactief en professioneel
  • Geen maximum aantal personen (vanaf 25 personen)

Onlangs heb ik Ilse een presentatie zien geven. Met haar enthousiasme, humor, warme persoonlijkheid en respectvolle houding weet zij een zaal van ongeveer 100 personen in beweging te krijgen. Petje af! Ik beveel Beauty Bureau daarom graag van harte aan.

Annejet de Blecourt

Bureau Jetting

presentatie kleur en figuurvormen

Tips en ervaring delen, dat is waar ik blij van word.

15 jaar geleden startte in mijn bedrijf werkend als visagiste-haarstyliste-kleurstyliste. ´´Alleen´´ werken was niks voor mij en zo ontstond Beauty Bureau.
In die jaren ontwikkelde ik door en deel ik, 15 jaar later, het liefst mijn kennis en ervaring. Dit kan zijn aan het team van Beauty Bureau maar ook een MBO leerlingen of mederwerkers bij bedrijven. Een groep enthousiast maken, voor kleur en tips geven hoe je voortaan praktisch kan winkelen met jouw figuurvorm. Met een lach, humor en veel passie voor het vak. 
Je bepaalt zelf wat jouw eerste indruk is, wat je uit wil stralen. Maar hoe doe je dit? Het zijn kleine trucjes die ik graag leer.