Wij steunen goede doelen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Steunen van een goed doel

Elk jaar steunen wij goede doelen.
Organiseert u iets voor een goed doel en denkt u dat onze diensten iets kunnne betekenen? Neem gerust contact op en wij kijken of de ruimte hiervoor is.

Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van een beautyteam maar ook aan het geven van workshops of het beschikbaar stellen van producten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alpe d´HuZes

Hiervoor hebben wij een make-up pakket samengesteld voor een  loterij om zoveel mogelijk geld op te halen.
Wij steunen hierbij Silly life goes Aple d´HuZes.

Ronald Mc Donald huis Den Haag

Beauty Bureau hielp tijdens de vrijwilligersdag. Wij verzorgde de Beautyhoek en kunnen de vrijwilligers bij ons plaatsnemen. Ze konden kiezen voor een nieuw kapsel, make-up advies en voor versierde nagels (nailart)

Sophia Kinderziekenhuis

Zo heeft Beauty Bureau o.a. geholpen bij een metamorfose in het Sophia kinderziekenhuis.
Ilse Voortman: “Het was ontzettend dankbaar om de blijde gezichten aan het einde van de middag te zien! Helemaal happy waren de kids!”

Fun 4 Kids Rotterdam

Dit was een dag waarbij kinderen in het zonnetje worden gezet die het wat zwaarder hebben dan gemiddeld, door bijvoorbeeld een ziek broertje/zusje of ouder. Wij zullen deze dag make-up en haar workshops geven aan ongeveer 70 kinderen. Deze dag wordt georganiseerd door Capgemini. Beauty Bureau werkt hier kosteloos aan mee.

Cultuur op zondag

Een promotiedag voor de boekenweek met het thema ”portretten”.Er was een striptekenaar, schminken voor kids, (portret) schilderen voor kids, profile knippen, troubadour en nog veel meer. Ook kon iedereen op de foto en de foto wordt direct afgedrukt. Iedereen die dit, en een persoonlijk advies wilt, kon bij Beauty Bureau plaats nemen. Iedereen kan worden opgemaakt en voorzien worden van een prachtig kapsel. www.cultuuropzondag.nl

Dance 4 Life

Ook heeft Beauty Bureau bij het evenement Dance 4 Life geholpen. Dit is een internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Beauty Bureau heeft deze dag de visagie verzorgd, het geld ging naar het goede doel.

Kika Concert

Er werden optredens gegevens door o.a. Nick en Simon, Thomas Berge en rapper Ali B. (en nog veel meer). Alle opbrengsten van die dag zijn naar het goede doel gegaan.
Kijk voor meer informatie op www.kikaconcert.nl