Visagie workshop boeken met een groep?

Workshop met vriendinnen, collega´s of een vrijgezellenfeest? Bekijk de mogelijkheden.

Ruim 15 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 15 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops

Visagie workshop van een professional!

Onze visagisten zijn experts in het geven van make-up workshops op locatie.
Ons vaste beautyteam heeft jarenlange ervaring en passie voor het vak. Zij leren je met veel plezier alle tips en trics op make-up gebied.

Persoonlijk en praktijkgericht

In de 2,5 uur durende visagieworkshop ervaar je dat jezelf professioneel opmaken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Je leert de juiste technieken en krijgt advies welke kleuren en producten je het beste kunt gebruiken.
Alle stappen worden uitgelegd en voorgedaan en daarna ga je onder begeleiding zelf aan de slag.
Alle onderdelen van de visagie komen aan bod: concealer, foundation, oogschaduw, eyeliner , shapen/highlighten en lippen.

Dé nr 1 in het geven van visagieworkshops!

  • geheel verzorgde visagieworkshops op locatie
  • vast team van ervaren en enthousiaste professionals
  • beste expertise en advies
  • altijd een passende workshop op maat

Kosten: €49,50 vanaf 4 personen te boeken.

Voor wie is deze visagie workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor iedereen, of je nu gewend bent aan het gebruiken van make-up of niet. Onze visagist zal bijvoorbeeld laten zien dat het egaal maken van de huid (foundation/poeder) er toch heel natuurlijk uit kan zien. Ook wordt er veel aandacht aan het opmaken van de ogen besteedt.
Ook als er dames met verschillende leeftijden meedoen maakt dit voor onze visagisten niet uit. Met hun ervaring kunnen ze dit combineren.

Onlangs heb ik een workshop visagie gevolgd. Met een groep van 12 dames weet de visagist de sfeer heel prettig te houden, ze laat haar professionaliteit duidelijk naar voren komen. Met veel persoonlijke aandacht en tips voor iedere deelnemer maakt ze de avond waardevol voor iedereen. De resultaten door de deelnemers variëren van “verrassend”, “wat een eye-opener” en “wauw” tot “dit had ik nooit verwacht”. Het volgen van een workshop bij Beauty Bureau is echt een aanrader voor iedere vrouw!

Patricia van Wieringen

Van Wieringen Solutions!