Beautyteam tijdens evenement nodig?

Het bureau voor make-up workshops, visagie opdrachten, evenementen en bruidmake-up

Beautyhoek; eyecatcher tijdens evenement of bedrijfsfeest

Wij verzorgen entertainment en styling voor ieder bedrijfsfeest of evenement. Het beautyteam van Beauty Bureau maakt er een feestje van!
Maak een keuze uit de populaire onderdelen in onze beautyhoek, zoals een visagist, hairstylist, barber of nagelstyliste.
Wij bedenken, met jouw hulp, een beautyhoek op maat. Wil je een thema, bepaalde sfeer en/of aankleding? Het kan allemaal! Wij maken graag een offerte op maat.

Enthousiast geworden?

Beautyteam inzetten?

Visagie:

De visagist geeft make-up advies en verzorgt de make-up. Dit kan een kort advies zijn of uitgebreid. Dit is afhankelijk van de aantal visagisten die worden geboekt en hoeveel tijd er is. Denk aan een kleine touch-up of een feest make-up.Ook leuk om te boeken voor een bedrijfsfeest.

Haarstyling:

De haarstylist en/of kapper maakt u korte tijd bijzonder gestylde kapsels. Krullen, opsteken, vlechten, catwalk-kapsels, het kan allemaal! Onze haarstylisten zijn gespecialiseerd om in korte tijd bijzondere kapsels te maken.

Nailart en manicure:

Door de nagestylist worden de nagelsverzorgd en versierd met nailart/nagelversiering. Afhankelijk van de tijd worden alle nagels gelakt en versierd. Dit is een erg populair onderdeel tijdens feesten.

Een kleine selectie opdrachtgevers
Ibiza tattoos:

Wij hebben een groot assortiment. Denk bijvoorbeeld aan IBIZA style. Keuze uit heel veel verschillende sjablonen en kleuren. Dit soort tattoos werkt snel en blijft mooi zitten. Ideaal voor evementen waar veel bezoekers komen en we zoveel mogelijk mensen van een tattoo mogen voorzien.

Stoelmassage:

Onze stoelmasseurs komen graag op locatie. Dit is een ontspannende drukpuntmassage waarbij de kleding aan kan blijven. Ideaal op dit soort feesten/evenementen! Voor zowel mannen als vrouwen.

 

Fotografie:

Er wordt een studio ingericht en elke gast kan hier op de foto. De foto’s worden bewerkt en binnen 14 dagen afgeleverd of online gezet met een link alleen voor de bezoekers.Het is ook mogelijk om een fotograaf in te huren die foto’s maakt tijdens het evenement. Denk bijvoorbeeld aan sfeerbeelden. Ons team is 7 dagen per week beschikbaar, overdag en voor de avonden.

Barbier op locatie

Een ouderwetse scheerbeleving op locatie tijdens uw bedrijfsfeest. we richten een complete hoek in waar heren plaats kunnnen nemen. Het is niet zomaar een service, het is een beleving! Dit onderdeel is heel populair op evenementen, feesten en festivals.