Gelakte nagels en manicure tijdens evenement.

Een nagelstyliste tijdens bijvoorbeeld personeelsfeest.

Manicure, een populair onderdeel

Door de nagestylist worden de nagels verzorgd en versierd met nailart/nagelversiering. Afhankelijk van de tijd worden alle nagels gelakt en versierd. Dit is een erg populair onderdeel tijdens feesten. In korte tijd zien de nagels er weer mooi gelakt uit MET versiering. Ook bij dames met korte nagels is de nailart goed aan te brengen.

Nailart, nagellak of gellak, wat is het verschil?

Er is veel mogelijk op beautygebied. Nailart is het versieren ven de nagels, erg populair tijdens bedrijfsfeesten of festivals. Dit gaat meestal in combinatie met de nagels lakken in een mooie, bijpassende kleur. Gellak is nagellak die lang blijft zitten en die gasten niet zelf kunnen verwijderen van de nagels. Ook kost gellak een half uur per persoon wat te lang duurt tijdens een evenement. Wij kiezen meestal met de klant voor nagels lakken en nailart. Wil je wel gellak dan is dit in overleg uiteraard ook mogelijk.

N

Professionals

Ons team van nagelstylisten zijn o.a. in te zetten voor evenementen, festivals en bedrijfsfeesten.

Compleet

Interesse in meerdere onderdelen? Wij bieden veel  mogelijkheden voor een beautyteam op locatie.

Aankleding

Een echte eyecatcher als beautyhoek? Laat dan door ons de aankleding verzorgen.
T

Klein en groot

1 nagestyliste nodig of een compleet beauyteam? Bij ons is het allemaal mogelijk! Wij denken mee en verzorgen indien nodig de planning.

Een compleet beautyteam op locatie tijdens bedrijfsfeest.

Wil je naast nagelstylisten meer activiteiten aanbieden dan kan dit ook bij ons. Wij zetten visagisten, haarstylisten, kappers, barbiers, fotografen en nog meer in tijdens bedrijfsfeesten en evenementen
Wij denken graag mee!

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord