Visagie workshops op locatie, geheel verzorgd op locatie

Het bureau voor make-up workshops en trainingen voor de zakelijke markt.

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trics op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops

Make-up training/workshop op maat

Beauty Bureau verzorgt make-up workshops op maat. Ideaal voor een bedrijfsuitje, als onderdeel van een teambuilding programma of als leerzaam cadeau voor de (vrouwelijke) medewerkers.

Deze workshop kan een laagdrempelige manier zijn om kennis te maken met de wondere wereld van de visagie. Hoe maak ik mijn ogen sprekender? Hoe laat ik ze groter lijken? Welke kleuren staan me goed en welke foundation kan ik het beste gebruiken? Beauty Bureau biedt de dames tools voor zowel privé als zakelijk make-up gebruik. Uiteraard komen de basistechnieken aan bod en ook de persoonlijke tips en trucs van onze visagisten zijn de moeite waard.

Vaak bij ons geboekt:

  • Workshop dagmake-up of avondmake-up: alle tips en trics voor je dagelijkse make-up
  • privé workshop: ben je met een kleine groep? Geen probleem
  • Workshop smokey eyes: dé make-up voor een speciale gelegenheid
  • Workshop 45+: deze workshop is gericht op dames vanaf 40 jaar en geeft veel praktische tips

Onlangs heb ik een workshop visagie gevolgd. Met een groep van 12 dames weet de visagist de sfeer heel prettig te houden, ze laat haar professionaliteit duidelijk naar voren komen. Met veel persoonlijke aandacht en tips voor iedere deelnemer maakt ze de avond waardevol voor iedereen…Lees meer…

Patricia van Wieringen

Van Wieringen Solutions

Word ook een tevreden klant!

Een stapje verder

Met een team van professionele visagisten verzorgen wij ook make-up workshops op locatie, in heel Nederland. Volledig afgestemd op de kennis en ervaring van de dames, en de wensen van het bedrijf. Bijvoorbeeld nuttig voor dames die al over de nodige basiskennis beschikken. Met hen gaan we graag een stapje verder.

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord

Visagie workshop op locatie, door heel Nederland

Beauty Bureau is gevestigd in Leiden, Zuid Holland. Wij hebben een vast, enthousiast team van visagisten door heel Nederland die visagie workshops geven voor ons. De visagie workshops worden veel in de regio Den haag, Amsterdam en Rotterdam gegeven maar ook in  Noord-Holland, Noord- Brabant, Brabant, Utrecht en Overijssel. Informeer naar de mogelijkheden bij jou in de buurt.