Dames activiteit tijdens personeelsfeest

Op zoek naar een leuke activiteit voor dames als entertainment? Bijvoorbeeld tijdens een teamdag, personeelsuitje of bedrijfsfeest. Boek een visagist of een team van visagisten voor uw medewerkers of gasten.

Een visagist op locatie kan de dames voorzien van een feestelijke make-up en zorgt voor een extra beleving tijdens de dag of het feest. Het is ook mogelijk een beautyteam te boeken als dames activiteit.

Ons beautyteam komt overal op locatie en is naar wens zelf samen te stellen.

Contact opnemen?

Visagie voor de dames tijdens het feest

Een visagist komt op de locatie en kan geboekt worden voor feestelijke make-up touch ups, inclusief leuke tips en tricks.

De dames nemen plaats bij de visagist op de stoel voor een professionele make-up of voor een leuk advies. Dit geeft een extra touch aan het feest. Het is ook mogelijk meerdere visagisten in te huren of bijvoorbeeld een visagist samen met een hairstylist.

Op zoek naar een leuke activiteit om de dames extra in het zonnetje te zetten? Een visagist is altijd een succes en geeft echt een beleving!

Eén of meerdere visagisten op de locatie is entertainment en beauty in één!

Teamdag beautyteam
Teamdag beautyteam

Beautyteam tijdens bedrijfsfeest

Wilt u meer dan alleen een visagist op het feest? Het is ook mogelijk een beautyteam in te huren met meerdere onderdelen op beautygebied.
Wij bieden ook een hairstylist, barbier, nagelstyliste en stoelmasseur op locatie.

Ons team van ervaren professionals komt op iedere gewenste locatie en neemt zelf alle materialen en benodigdheden mee.
Een beautyteam kan samengesteld worden uit één of meerdere onderdelen. De grootte kan worden afgestemd op het aantal medewerkers.
Een mooie aanvulling als entertainment tijdens een teambuilding, evenement, bedrijfsfeest of teamuitje.

Meer weten over de mogelijkheden? Ons vaste freelance team is werkzaam in heel Nederland. Neem gerust contact op, wij denken graag met u mee.