Ook dit jaar mocht Beauty Bureau weer helpen bij de Tinadagen XL in Duinrell!

Al jaren heeft Beauty Bureau een mooie samenwerking met HEMA. Denk bijvoorbeeld aan het geven van trainingen en inzetten van visagisten.
HEMA heeft een nieuwe cosmeticalijn voor de jonge, onzuivere huid ontwikkeld. De Tindadagen gaven een mooie gelegenheid om deze lijn te laten zien.
2 dagen stond ik namens Beauty Bureau in deze mooie stand. Ik gaf met de dames van HEMA advies aan de meiden. Deze leeftijd (10 tot 14 jaar) begint net met het reinigen in de meeste gevallen. Erg belangrijk om een goed advies te geven.

Veel meiden van deze leeftijd gebruiken wel iets om hun make-up van het gezicht te halen maar weten er verder nog weinig van. Sommigen gebruiken dagcreme, maar zonder reiniging heeft dit veel minder effect. Anderen gebruiken de producten van hun moeder. Ook dit vind ik een minder goed idee. De huid van een ouder persoon (sorry moeders;)) heeft een hele andere behoefte dan die van jonge meiden.

Deze dagen bestonden dan ook uit heel veel advies geven en de meiden hingen aan onze lippen! Er waren testtafels met producten zodat we alles goed voor konden doen en laten voelen. Heel erg leuk hoe enthousiast ze waren!

Ook valt het me altijd weer op hoe positief HEMA wordt ontvangen. Veel kinderen waren met hun moeder of begeleider en zodra ze de HEMA stand zagen werden ze enthousiast en riepen bijvoorbeeld: OHHH HEMA, I LOVE DE HEMA!!
Super leuk natuurlijk als je daar met zoveel mooie producten staat.

Op zoek naar een visagist of stylist tijdens een evenement? Neem gerust contact op.

Enthousiast geworden?