Het is een feestje om als kleurconsulent en visagist naar een mode evenement te mogen!

Je kan je er vast iets bij voorstellen. Je krijgt een uitnodiging voor een persdag of evenement om als eerste de nieuwe collectie te mogen zien. Als visagist en kleurconsulent vind ik dit natuurlijk fantastisch! Ik probeer dan ook altijd te gaan als ik geen opdrachten heb staan.

Dit keer mocht ik naar het Shoeby experience evenement. Een speciale dag voor fans om als eerste de collectie te mogen bewonderen.

De dag was goed en uitgebreid opgezet. Er waren stylisten om adcies te geven. Visagisten en haarstylisten waar je heerlijk je make-up en haar kon laren doen. En een uigebreide modeshow met de nieuwe collectie van Shoeby.
Met een goodiebag als leuke afsluiter!

Ik vond het heel goed georganiseerd en ben dan ook nog meer Shoeby fan!

Contact opnemen?

Meer weten?