Terug naar kantoor na het thuiswerken

Uw medewerkers op een leuke manier welkom heten na een periode van thuiswerken? Organiseer een Back2office evenement op kantoor.

Na een lange periode van thuiswerken is het leuk iets te organiseren om uw medewerkers te bedanken voor hun flexibiliteit en inzet. Terug op kantoor mag best gevierd worden!
Ons beauty team komt op kantoor voor manicures, make-up touch ups en/of een stoelmassage.

 

Contact opnemen?

Back2office vieren met een beauty activiteit

Uw medewerkers zijn weer druk aan het werk op kantoor. Weer met elkaar kunnen vergaderen, samenwerken en lunchen is fijn! 
Om hier extra bij stil te staan en uw medewerkers in het zonnetje te zetten kunt u een beauty activiteit op het werk organiseren. 
Tijdens de werkdag is er een kleine break en kan uw personeel genieten van bijvoorbeeld een lekkere manicure of ontspannende stoelmassage. 

Ons beautyteam op locatie biedt onderdelen voor zowel de heren als de dames. Populaire onderdelen bij de heren zijn de barbier en de stoelmasseur.
De dames worden blij van een manicure bij de nagelstyliste of een mooie make-up bij de visagiste. Ons team is ervaren, flexibel en enthousiast. Zij zijn gewend op locatie te werken en maken er een feestje van voor de medewerkers.

beautyteam op locatie
Beautyteam op locatie

Onderdelen Back2office evenement

Visagie, haarstyling, de barbier, stoelmassage en nagels lakken worden vaak geboekt als beauty activiteit tijdens het werk.
De medewerker onderbreekt de werkdag voor een kwartier en mag plaatsnemen bij het gekozen onderdeel.

Wilt u liever met elkaar iets ondernemen? Dan is een visagieworkshop, manicure workshop of kleuranalyse workshop een leuk idee!
Dit is een geschikte activiteit als teambuilding. Onze workshops zijn allen leerzaam maar zeker ook gezellig! Er is tijd en aandacht voor de medewerkers en voor de collega’s onder elkaar.

Wilt u ook een Back2office event organiseren en een beautyteam of één van de beauty activiteiten hieruit boeken?
Neem gerust contact op, wij geven graag advies en denken mee!