Beauty Carrousel op locatie

Ons beauty team komt op locatie door heel Nederland en biedt entertainment voor ieder evenement of bedrijfsfeest in de vorm van een beauty carrousel.

Deze bestaat uit verschillende beauty onderdelen en is naar wens samen te stellen. Zo klein of groot als past bij het evenement. Dit kan bijvoorbeeld een visagist of hairstylist zijn. Zij verzorgen visagie en kapsel touch ups. Of een nagelstyliste die de nagels professioneel lakt en versiert met nail art. Voor de heren is er een hippe barbier of een verkwikkende stoelmassage.

 

Contact opnemen?

Beauty team voor evenement of bedrijfsfeest

Wilt u een evenement, feest of personeelsuitje iets extra’s geven? Beauty entertainment biedt voor ieder wat wils. Een beauty carrousel op de locatie is echt een beleving en zorgt voor een extra verzorgde dag of avond!

De beauty carrousel biedt onderdelen voor zowel de heren als de dames. Populaire onderdelen bij de carrousel zijn de barbier, de nagelstyliste en de visagiste. Ons team is ervaren, flexibel en enthousiast. Zij zijn gewend op locatie te werken en maken er een feestje van voor de gasten.

De beauty carrousel kan worden samengesteld met één of meerdere onderdelen en is geschikt voor iedere gelegenheid. Ons beautyteam wordt regelmatig ingezet voor een bedrijfsfeest, personeelsuitje, festival, symposium of congres.

beautyteam op locatie
Beautyteam op locatie

Onderdelen beauty carrousel 

Visagie, haarstyling, stoelmassage en nagels lakken worden vaak geboekt bij de beauty carrousel.

Maar wilt u echt wat origineels bieden? Dan is een kleuranalyse op locatie een aanrader. Zowel dames als heren kunnen bij de kleurconsulente ontdekken welk seizoenstype ze zijn en welke kleuren goed en minder goed passen.
Voor een festival of feest zijn de Ibiza plaktattoos en Ibiza veertjes in het haar een gewild onderdeel.
Ook de inrichting kan een eyecatcher zijn. Bijvoorbeeld in een bepaalde kleur of met een specifiek thema. 

Wilt u een beautycarrousel of één van de onderdelen hieruit boeken?
Neem gerust contact op, wij geven graag advies en denken mee!