Geheel verzorgde beautyhoek op je feest

Organiseer je een leuk feest en ben je nog op zoek naar een leuke verwenactiviteit? Ons beautyteam komt op locatie en verzorgt make-up touch ups, feestelijke kapsels, mooi gelakte nagels of een ontspannende stoelmassage. 

Een aanrader voor elk bedrijfsfeest, personeelsuitje, eindejaarsfeest of kerstborrel. 

Wil jij ook je medewerkers extra in de watten leggen? Lees dan meer over de mogelijkheden!

Contact opnemen?

Een beautyteam op locatie

Ons beautyteam komt op de locatie en kan geboekt worden voor feestelijke entertainment voor medewerkers en gasten.

De gasten nemen tijdens het feest plaats in de beautyhoek en worden voorzien van mooie make-up, kapsels en nagels. Dit geeft natuurlijk een extra beleving aan de avond!

Wij verzorgen ervaren visagisten, hairstylisten, nagelstylisten, barbiers en stoelmasseurs.
Deze professionals zijn gewend op locatie te werken, nemen alle materialen mee en zorgen dat de beautyhoek er top uitziet!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij een expert op het gebied van beauty entertainment geworden en kunnen daardoor goed meedenken en met de wensen meegaan.

 

beautyteam
Teamdag beautyteam

Wil je beauty entertainment boeken?

Wil je beauty entertainment op je feest? Maak dan een keuze uit de verschillende onderdelen op beautygebied. De beautyhoek is te boeken vanaf 3 uur tot een hele dag!
Heb je advies nodig? Wij helpen graag. 

Make-up, kapsels, nagels en massages bieden voor ieder wat wils en is een hele leuke toevoeging tijdens een teambuilding, evenement, bedrijfsfeest of personeelsuitje.

Meer weten over de mogelijkheden? Ons vaste freelance team is werkzaam in heel Nederland. Neem gerust contact op, ons enthousiaste team is je graag van dienst!