Beautyhoek: eyecatcher voor ieder evenement

Beautybureau is de nr 1 agency op het gebied van beauty! Wij zetten onder andere visagisten en haarstylisten in tijdens veel verschillende evenementen in heel Nederland. Er is voor ieder wat wils en wij zetten graag de mogelijkheden op een rijtje.

Contact opnemen?

Beauty Bureau Agency 
De Genestetstraat 81
2321 XR Leiden

T: 085-070 25 80
M: info@beautybureau.nl

Bedrijfsfeest

De beautyhoek is erg geschikt voor een bedrijfsfeest. Het personeel wordt verwend met een feestelijke make-up en kapsel, of krijgt een ontspannende stoelmassage. Ook populair op bedrijfsfeesten is de barbier, voor een klassieke scheerbeurt, of voor de dames het mooi laten lakken van de nagels door een professionele nagelstyliste. Dit zal gegarandeerd het feestgevoel verhogen!

Vrijwilligersdag of personeelsdag

Ons beautyteam komt ook op locatie om tijdens een dag voor vrijwilligers of personeelsleden de bezoekers extra in het zonnetje te zetten met een moment op de stoel bij de visagiste, haarstyliste, stoelmasseur of nagelstyliste. Dit is een extra bedankje waar iedereen blij van wordt!

Evenement in winkelcentrum

Een leuk event in uw winkelcentrum? De beautyhoek zal extra bezoekers trekken tijdens feestelijke dagen zoals een opening, moederdag of rond de kerstperiode.

Beauty evenement of feest

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons beautyteam is enthousiast en ervaren en maakt van ieder beauty evenement een feestje!

Wij denken graag mee wat passend is voor uw zakelijk evenement, bedrijfsfeest, personeelsuitje of opening.
Er is genoeg keuze uit de verschillende beauty onderdelen, zowel voor dames als heren.

De beautyhoek is meer dan entertainment; het is echt een beleving!

Enthousiast geworden?