Beautyhoek bij winterfeest of activiteit

Organiseer je deze winter een activiteit of feest? Ons team komt op locatie en verzorgt beauty entertainment. Van mooi gelakte nagels, tot feestelijke make-up en kapsels. Ook stoelmassages en barbiers behoort tot de mogelijkheden. 

Ons team beautyprofessionals maakt je winterse bedrijfsfeest of borrel compleet!

Contact opnemen?

Beautyteam tijdens de winterborrel

Ons team met visagisten, haarstylisten, nagelstylisten, stoelmasseurs en kleurstylisten komt op locatie en verzorgt beauty entertainment voor de gasten of medewerkers.

Organiseer je deze winter een bedrijfsfeest of andere activiteit of evenement, dan wordt dit extra feestelijk met de beautyhoek.

Onze enthousiaste professionals zijn gewend op locatie te werken en maken er een feestje van. De beautyhoek is ook in te richten in een bepaald thema.

Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van een beautyhoek tijdens een bedrijfsfeest, personeelsborrel of winterevenement. Wij komen door heel Nederland en de onderdelen zijn naar wens te kiezen.
Zo boek je een beautyhoek op maat, passend bij jouw bedrijf of evenement.

Teamdag beautyteam

Winterevenement met ons beautyteam

Beauty entertainment op je winterfeest of evenement verhoogt zeker de sfeer.
De dames kunnen bijvoorbeeld worden verrast met een feestelijk make-up, mooie krullen of professioneel gelakte nagels. Voor de heren kan gekozen worden voor een klassieke scheerbeurt bij de barbier of een ontspannende stoelmassage.

De beautyhoek is naar wens samen te stellen, afhankelijk van het aantal gasten, het thema en/of de duur van het feest of evenement.
Wil je graag advies over een passende beautyhoek? Neem gerust contact op, wij denken graag mee.