Regelmatig krijg ik de vraag: maar wat doe jij dan de hele week?
Afgelopen weekend is een mooi weekend om uit te leggen wat Beauty Bureau zoal kan verzorgen. Een kleine greep uit de agenda maar wel een mooie!

Al jaren werk ik (ilse) als visagist en haarstylist op locatie en uiteraard weten vrienden en en familie dit. Mensen die ik af en toe spreek komen niet verder dan bruidsmake-up, wat ik begrijp. Ik werk namelijk niet voor tv en dan is het lastiger inschatten wat een visagist nog meer kan verzorgen.

Beauty Bureau is een agentschap (soort uitzendbureau) voor visagisten. Landelijk zijn er visagisten aangesloten. Ongeveer 14 visagisten worden wekelijks ingezet voor evenementen, visagie workshops, kleuranalyse workshops, bruiden, commercials en make-up promoties. Dit alles op locatie door heel Nederland.
Het voordeel voor mij is dat het allemaal freelancers zijn. Harde werkers en als het rustiger is hoef (en kan) ik ze niet inzetten.
Daarnaast heeft Beauty Bureau nog bijna 80 extra visagisten in het bestand voor bijvoorbeeld landelijke make-up promoties.

Contact opnemen?

De ene week is drukker dan de andere week maar de weekenden zijn meestal druk. Zo ook afgelopen weekend. Visagie workshops, promoties en evenementen stonden er gepland.
Naast op locatie aan het werk zijn zorg ik dus voor de planning (welke visagist gaat waar naar toe) briefing naar de visagisten en contact naar de klant.

Afgelopen weekend stonden er veel verschillende evenementen, heel leuk!
De zaterdag en zondag deel ik graag met jullie:

Romantisch weekend in de Keukenhof:

Voor het tweede jaar mocht Beauty Bureau een visagist inzetten voor dit weekend. Dit jaar ben ik zelf gegaan en ik moet zeggen, ik was onder de indruk. Om 8 uur moest ik me melden en liep ik dus als 1 van de eerste door het park. Stilte (dit was na de opdracht wel anders) en wat een kleuren, heel indrukwekkend.
Het personeel kreeg mooie kostuums aan en ik mocht hier een passende make-up bij verzorgen. Zowel zaterdag als zondagochtend. Een erg leuke opdracht! (zie foto’s)

Beauty evenement in winkelcentrum Rotterdam Zuidplein:

Hier kon ik zelf helaas niet bij zijn (jammer dat je maar op 1 plek tegelijk kan zijn;)). Deze opdracht kreeg Beauty Bureau via www.onssausje.nl. Middenin het winkelcentrum stond een podium waar een haarstylist en 2 visagisten aanwezig waren om de bezoekers haar of make-up advies te geven. Een succes want van begin tot eind is het druk geweest. Met toppers Ria en Sandra van het ”vaste” team. (zie foto’s)

HEMA make-up promotie:

Beauty Bureau heeft een mooie samenwerking met de HEMA beauty. Onder andere de make-up promoties in HEMA winkels (door heel Nederland). Regelmatig zet Beauty Bureau visagisten in om in vernieuwde HEMA winkels advies aan de klanten te kunnen geven. Al een aantal maanden staat er 2 dagen per week een visagist (van Beauty Bureau) in Amstelveen om meer te kunnen betekenen voor de klanten. (zie foto’s onderaan het artikel)

Visagie workshops:

Ook stonden er afgelopen weekend een aantal visagie workshops op locatie gepland. Onze visagisten komen aan huis (of bedrijf) met alle materialen om stap voor stap alles te leren over make-up. (zie foto’s)

Beauty evenement in Scheveningen:

Wat is dat toch leuk als er in een winkelcentrum iets extra’s wordt georganiseerd! Dit keer in de Palace Promenade in Scheveningen.
Er was door www.onssausje.nl een mooie hoek ingericht voor een visagist, kleurstylist en haarstylist.
Wat een enthousiaste mensen allemaal. Veel dames die even langskwamen. Zelf verzorgde ik als kleurconsulent het kleuradvies. Deze keer kwam het precies goed uit met de tijd en kon ik bij beide opdrachten, Keukenhof en Scheveningen, aanwezig zijn. Francisca verzorgde de haarstyling en Sandra gaf make-up advies.

Kortom, een druk maar ontzettend leuk weekend! Dus ja wat doe ik zoal in een week? Heel veel en heel verschillend! Elke dag is anders en dat is waar ik zo blij van word!

Vragen? Neem gerust contact op!

Ilse Voortman
Eigenaresse van Beauty Bureau.

Enthousiast geworden?