Ons beautyteam op locatie

Beautybureau verzorgde tijdens de feestelijke personeelsdag van het bedrijf Van Wanrooij een mooie beautyhoek. Het bedrijfsfeest was in festivalsfeer met foodtrucks, een muziektent en entertainment, waaronder onze beautyhoek. Ons team bestond uit een visagiste, hairstyliste, nagelstyliste en nieuw: de hippe barbier!

Contact opnemen?

De barbier

De barbier is een eyecatcher tijdens een feest of evenement. Met een authentieke stoel, scheermes en klassieke stylingproducten creëert de pop-up barbershop een echte beleving in jaren 20/30 stijl. De heren kunnen plaatsnemen op de stoel en worden verwend met een uitgebreide baardbehandeling of een klassieke knipbeurt. De behandeling is compleet met de beste kwaliteit verzorgingsproducten en een massage als afsluiting.

Ook bij dit bedrijfsfeest stond men in de rij voor onze barbier, dit onderdeel is nieuw in onze beautyhoek en erg populair. De barbier is terug van weggeweest!

Evenement, festival of bedrijfsfeest?

Voor een speciale gelegenheid komen onze beautyprofessionals op locatie om de gasten extra in de watten te leggen. Make-up touch ups, nagels lakken en feestelijke kapsels voor de dames. Ontspannende stoelmassages en de mobiele barbiers voor de heren. De beautyhoek is ook te boeken in een bepaald thema of sfeer.

Wij brengen ervaring en enthousiasme mee en zorgen voor een uniek feestgevoel.

Enthousiast geworden?