Feestelijke beautyhoek op locatie

Wil je je medewerkers of klanten op een leuke manier bedanken aan het einde van het jaar tijdens de feestdagen? Ons beautyteam komt op locatie en verzorgt feestelijke make-up en kapsels, mooi gelakte nagels en ontspannende stoelmassages.

Een aanrader voor elke kerstborrel of eindejaarsbijeenkomst.

Contact opnemen?

Beautyhoek bij de kerstborrel

Ons team met professionals uit de beautybranche komt op de locatie en kan geboekt worden voor beauty entertainment voor medewerkers en gasten of klanten.

Er kan een keuze worden gemaakt uit de diverse onderdelen. Men wordt in de watten gelegd en verlaat nog feestelijker de beautyhoek. Dit geeft natuurlijk een extra beleving aan de borrel of het feest.

Wij verzorgen kleurstylistes, visagisten, hairstylisten, nagelstylisten, barbiers en stoelmasseurs.
Ons ervaren team maakt er een feestje van en zorgt dat de beautyhoek er top uitziet!

Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van een beautyhoek tijdens een bedrijfsfeest, kerstborrel of eindejaarsfeest. Dit is ook mogelijk in een bepaald thema of bijvoorbeeld kerstsfeer.

Teamdag beautyteam

Beautyteam bij het eindejaarsfeest

Aan het einde van het jaar tijdens de periode van kerst en oud en nieuw wil je graag iets extra’s doen voor je medewerkers of klanten. Beauty entertainment op je feest, borrel of evenement verhoogt absoluut de feestvreugde en sfeer.
De gasten kunnen plaatsnemen in onze beautyhoek voor een make-up touch up, mooie krullen, ontspannende handmassage of gelakte nagels. Ook kan gekozen worden voor een barbier, kleuranalyse of stoelmassage.

De beautyhoek is geheel verzorgd en te boeken vanaf 4 uur. De onderdelen zijn naar wens samen te stellen. Ons team is enthousiast, flexibel en ervaren.
Heb je advies nodig over een passende beautyhoek? Wij helpen graag.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij komen door heel Nederland. Neem gerust contact op, wij zijn je graag van dienst!