Personeelsdag op kantoor organiseren

Uw medewerkers op een leuke manier bedanken of belonen? Bijvoorbeeld na een drukke periode of tijdens secretaressedag of jubileum. Organiseer een beauty evenement op kantoor!

Ons beautyteam komt op kantoor om uw medewerkers in het zonnetje te zetten. Dit kan als leuke onderbreking, gewoon tijdens een werkdag. Onze beauty professionals komen op locatie voor manicures, nagels lakken, make-up touch ups en/of een stoelmassage. Voor de heren is ook een barbier een echte aanrader!

 

Contact opnemen?

Nagelstyliste op kantoor tijdens de werkdag

Uw medewerkers op een originele manier in het zonnetje zetten is makkelijk te realiseren tijdens de werkdag op kantoor.

Tijdens de werkdag is er een kleine break en kan uw personeel genieten van bijvoorbeeld een lekkere manicure, ontspannende handmassage en het laten lakken van de nagels.

Ons beautyteam op locatie biedt onderdelen voor zowel de heren als de dames.
De nagelstyliste is erg populair bij de dames. Mooi verzorgde handen wordt je blij van!

De nagelstyliste kan tijdens de werkdag op locatie komen en neemt alle materialen mee.
Er kan bijvoorbeeld op afspraak worden gewerkt, zodat iedereen aan de beurt komt en de manicure kan inplannen tijdens de afspraken en meetings in hun werkdag.

Het is een korte break van 15 minuten maar wel een hele fijne onderbreking en geeft echt een verwengevoel!

 

beautyteam op locatie
Beautyteam op locatie

Barbier op kantoor

Voor de heren is het een echte beleving om zich tijdens hun drukke dag werken te laten verzorgen door de barbier.

De barbier neemt zelf meubels en inrichting mee en creëert een hoekje geheel in de jaren 20-30 stijl.
Op kantoor verzorgt hij klassieke knip- en scheerbeurten en ontspannende massages en gezichtsbehandelingen.

Ook de barbier kan op afspraak werken. Zo hoeft men niet te wachten en kan tussentijds gewoon gewerkt worden. Een afspraak bij de barbier op de stoel duurt 20 à 30 minuten.

Door de inrichting en sfeer en klassieke manier van werken is een afspraak bij de barbier echt een uitje die je werkdag heel speciaal maakt.

Elke heer zal graag plaatsnemen bij onze barbiers om dit eens te ervaren

 

Stoelmassages voor uw medewerkers

Een stoelmassage is ontspannend en tegelijk verkwikkend. En ook heel makkelijk toe te passen tijdens een werkdag op kantoor.

De stoelmasseur neemt zelf de professionele stoel mee en geeft de massages over de kleding heen. De massage duurt 15 minuten en geeft veel ontspanning én energie.
Het is een massage gericht op nek rug, schouders, armen en handen. Een welkome break tijdens een dag achter je bureau.

Stoelmassage is geschikt voor zowel de heren als de dames. Het is mogelijk één of meerdere stoelmasseurs in te zetten tijdens uw evenement of personeelsdag op kantoor.

Wilt u meer informatie over ons beautyteam op locatie? Wij geven graag advies en denken met u mee. Neem gerust contact op.

 

beautyteam op locatie

Visagiste en hairstyliste tijdens het werk

Een visagiste of hairstyliste op kantoor behoort ook tot de mogelijkheden.

De visagiste verzorgt make-up touch ups en geeft make-up advies. De visagiste laat zien welke make-up mooi past om er tijdens het werk verzorgt uit te zien. De medewerker krijgt leuke tips en tricks, en wordt verwend met professionele visagie.

De haarstyliste verzorgt leuke kapsels zoals krullen, opsteekkapsels of een mooie vlecht. Dit geeft net iets extra’s tijdens het werk en een mooi feestelijk gevoel.