Dag van de Leidster vieren

De leidsters verrassen tijdens de jaarlijkse Dag van de Leidster? 
De medewerkers op een leuke manier bedanken kan met ons Beautyteam op locatie! 

Wij maken er een ontspannende verwendag van met bijvoorbeeld een visagiste voor make-up advies, een haarstyliste voor mooie krullen, fijne stoelmassages of een nagelstyliste voor nagels lakken en een manicure.
Tijdens de werkdag kan het personeel plaatsnemen voor een beauty behandeling naar keuze. Er is voor ieder wat wils!

 

Contact opnemen?

Beauty entertainment op locatie

Voor een bedrijf in Rotterdam verzorgen wij tijdens de Dag van de Leidster een beauty team op het werk.
Er is gekozen voor drie nagelstylisten die gedurende de hele dag van 08.30 uur tot 17.30 uur aanwezig zijn. De 60 medewerkers kunnen op afspraak ergens tijdens hun werkdag 20 minuten plaatsnemen bij één van onze nagelstylisten voor een complete manicure of voor het vijlen en lakken van de nagels. 
Ze kunnen lekker even ontspannen en genieten van de behandeling. En aan het einde van de dag met mooi verzorgde handen en nagels naar huis! 

Het is ook mogelijk te kiezen voor een visagiste, een haarstyliste of een stoelmasseur. Een combinatie van meerdere onderdelen kan uiteraard ook.

nagelstyliste op locatie
Dag van de Leidster

Personeel bedanken tijdens de Leidsterdag?

Het beauty team van Beautybureau komt op locatie door heel Nederland. Zij zijn ervaren en enthousiast en geven de dames graag make-up advies en make-up touch ups. Of een feestelijk kapsel met bijvoorbeeld mooie krullen. 
Onze professionals nemen zelf alle materialen mee en kunnen gebruik maken van het meubilair op de werkplek. 

Wilt u ook het personeel extra in het zonnetje zetten op deze speciale dag? Denk dan eens aan een visagiste, haarstyliste, nagelstyliste of stoelmasseur. De medewerkers kunnen een behandeling naar keuze ervaren tijdens hun werkdag. Dit is echt een beleving waar nog lang over nagepraat wordt!

Wilt u ook een beautyhoek of één van de onderdelen uit de beautyhoek inhuren?
Neem gerust contact op, wij geven graag advies en denken mee!