Ons beautyteam op locatie

Ons team verzorgde in opdracht van Wad Events een compleet verzorgde beautyhoek voor het bedrijf Continu in festivalsfeer op Vlieland.

De Beautyhoek

De beautyhoek is erg geschikt tijdens evenementen of bedrijfsfeesten. Met een mooie make-up, feestelijk kapsel of gelakte nagels worden de gasten extra in het zonnetje gezet. Voor de heren is er een barbier of ontspannende stoelmassage.

Contact opnemen?

Personeelsfeest in festival sfeer

Het bedrijfsfeest van Continu was in festivalsfeer op Vlieland. Met food, drinks, workshops én een beautyhoek. Er was voor ieder wat wils! De dames konden plaats nemen bij de visagiste voor een make-up touch up, bij de hairstyliste voor een zomers kapsel of bij de nagelstyliste voor mooi gelakte nagels. En er was een kleuranalyse workshop. Ook leuk voor de heren! Deze konden ook plaatsnemen bij de stoelmasseur voor een ontspannende massage.

Festival thema

Ter verhoging van het festival gevoel zorgde ons beautyteam voor zilver/gouden plaktattoos, zomerse kapsels met vlechten, en glitter accenten op het gezicht.

Beauty met een thema!

Dit bedrijfsfeest was op zomers Vlieland geheel in festivalsfeer. Het was echt een beleving! Onze beautyhoek is in ieder gewenst thema mogelijk en uit te breiden naar wens. Nieuw in ons team is de hippe barbier, met klassieke knip- en scheerbeurten voor de heren.

Ons beautyteam is een eyecatcher tijdens een bedrijfsfeest, evenement of personeelsuitje. De gasten of medewerkers worden extra in het zonnetje gezet en het verhoogt het feestgevoel.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Meer info?