Al jaren maken wij er een feestje van tijdens bedrijfsfeesten met ons beautyteam!

Tijdens bedrijfsfeesten of evenementen kunnen wij met ons beautyteam een extra ”verwen” gevoel geven. Hoe leuk is het als de dames (en heren) tijdens een buffet of dansfeest zichzelf kunnen laten verwennen? Denk hierbij aan een visagist, haarstylist, nagestylist, stoelmassage en airbrush/stempel tattoo.

Uiteraard komen de gasten/personeel al mooi aangekleed en is er meestal ook aandacht besteedt aan het haar en make-up. Maar toch zijn wij het gewent dat er rijen staan in de beautyhoek. Het is altijd leuk om te horen welke kleuren mooi staan of dat het nog even speciaal wordt aangezet door een professionele visagist. Ook kan een haarstylist in een korte tijd het kapsel iets meer bijzonder maken.

Contact opnemen?

Het beautyteam kan een kleine touch-up aanbrengen maar denk aan een thema. Veel bedrijven hebben een thema tijdens een bedrijfsfeest, hier kunnen wij op in spelen.

Wij verzorgen dit voor kleine en grote bedrijven. U kunt voor een klein team kiezen of een groot team, afhankelijk van het aantal personen wat naar het feest zal komen. Wij hebben dit o.a. al verzorgd voor Nivea, Hoogvliet, BAM, HEMA en NS.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem gerust contact op

Enthousiast geworden?