Nagelstyliste tijdens evenement

Op zoek naar entertainment voor een personeelsuitje, bedrijfsfeest of evenement?
Beautybureau zet regelmatig nagelstylisten in op locatie. Het personeel of de gasten worden extra verwend met een manicure of mooi gelakte nagels in een uitgekozen kleur nagellak. Eventueel uit te breiden met nail-art; kleine versieringen op de nagel. 

De nagelstyliste is vaak onderdeel van een complete beautyhoek en erg populair bij de vrouwelijke bezoekers!

 

Contact opnemen?

De nagelstyliste op locatie

De nagelstyliste is een echte eyecatcher bij een speciaal evenement, bijvoorbeeld in een winkel. 
Zo heeft Beauty Bureau voor een event in de Nike Store in Utrecht twee nagelstylisten ingezet. Er was een nail bar ingericht en er waren nail-art voorbeelden gemaakt in het sportieve thema van het event. De bezoekers konden tijdens het winkelen even relaxen bij de nailbar en de nagels mooi laten lakken en versieren. 

Ook waren er twee nagelstylisten aanwezig tijdens de personeelsdag van het bedrijf Keyprocessor in Amsterdam. 
Dit evenement was ingericht als festival met veel buiten activiteiten. Ook onze nagel professionals zaten buiten en  de dames konden al genietend van de sfeer plaatsnemen bij de nagelstyliste. 
Dit onderdeel was erg populair bij de kinderen, die ook graag hun nagels gelakt én versierd wilden hebben!

nagelstyliste op locatie
nagelstyliste op locatie

Nagels lakken tijdens een feest of personeelsuitje

De nagelstylisten van Beautybureau komen op locatie door heel Nederland. Zij zijn ervaren en enthousiast en geven de dames graag mooi verzorgde handen en feestelijk gelakte nagels.
Onze professionals nemen zelf alle materialen mee, zoals remover, nail-art stickers en strass steentjes en natuurlijk veel kleurtjes nagellak om uit te kiezen.

Nagels lakken is vaak een onderdeel van de beautyhoek op locatie. Andere populaire onderdelen zijn de visagiste, haarstyliste, barbier en stoelmasseur. 

Ons beautyteam komt op locatie voor een evenement, opening, personeelsdag of promotie. En wordt regelmatig ingezet voor speciale gelegenheden zoals secretaressedag of kerst.

Wilt u ook een beautyhoek of alleen één of meerdere nagelstylisten inhuren?
Neem gerust contact op, wij denken graag mee!

Enthousiast geworden?