Bedrijfsactiviteit aangepast aan Covid-19

Een aangepaste bedrijfsactiviteit organiseren met corona maatregelen. Wat is mogelijk?
Onze ruime locatie in Zoeterwoude-Rijndijk, vlakbij Leiden, biedt ruimte voor geheel verzorgde workshops met een compleet arrangement.
Er kan voldoende afstand worden gehouden, er wordt gewerkt met mondkapjes en in kleine groepjes. 
Ook zijn er mogelijkheden bij het bedrijf op kantoor. Denk aan make-up advies, kleuranalyse of manicures. Er kan gewerkt worden in tijdvakken of op afspraak. 

Contact opnemen?

bedrijfsuitje corona locatie

Visagieworkshop met lunch of borrel!

Een workshop arrangement als teamuitje, personeelsdag of bedrijfsactiviteit kan ook goed georganiseerd worden met Covid-19 aanpassingen.
De visagieworkshop wordt gegeven door een professioneel visagiste. Zij houdt afstand en draagt een mondkapje. Penselen en materialen zijn goed gereinigd en ontsmet. Alle onderdelen worden voorgedaan en uitgelegd en daarna gaat iedereen zelf aan de slag.

De workshoplocatie is voorzien van mooie lichte werkplekken met spiegelwand, en is ruim 100 m2. Ruim genoeg om voldoende afstand te houden. Ook tijdens de lunch of borrel aan de grote koffietafel.

Een workshop als teambuilding of bedrijfsuitje kan ook gecombineerd worden met een vergadering of presentatie. De workshopruimte is uitgerust met een beamer.

Kleuranalyse workshop met lunch of borrel

Bij de kleuranalyse workshop wordt per persoon gekeken welke kleuren top staan en welke kleuren juist minder doen. De kleurconsulente geeft praktische tips. Iedereen krijgt een persoonlijke kleurenkaart mee, welke gebruikt kan worden bij bijvoorbeeld kleding shoppen.

Het kleuranalyse workshoparrangement is geheel verzorgd op de locatie. De kleurconsulente draagt een mondkapje en geeft één op één kleuranalyse, zodat er voldoende afstand gehouden wordt. De ruimte is met 100m2 groot genoeg om de 1,5 meter afstand te kunnen houden.

Het workshop arrangement is inclusief koffie/thee, fruitwater en wat lekkers erbij. Indien gewenst wordt gezorgd voor een uitgebreide lunch of gezellig verzorgde borrel.

workshoparrangement
Bedrijfsuitje corona locatie

Bedrijfsuitje tijdens corona op kantoor

Het is ook mogelijk een leuke bedrijfsactiviteit te organiseren bij het bedrijf op kantoor. De RIVM maatregelen worden daarbij in acht genomen.
Wij verzorgen naast de workshops ook visagisten op locatie voor make-up advies, kleurconsulenten voor een persoonlijke kleuranalyse en nagelstylisten op locatie voor manicures en nagels lakken.
Dit zijn bedrijfsactiviteiten die één op één kunnen plaatsvinden, op afspraak of in bepaalde tijdvakken ingepland kunnen worden.
Een leuk idee om personeel te bedanken of medewerkers een hart onder de riem te steken in deze lastige tijd!