Open Avond visagieschool

Denk je erover een visagie opleiding of visagiecursus te gaan volgen?
Kom langs tijdens de open avond van onze Academy om sfeer te proeven, de opleidingslocatie te bekijken en de docenten te ontmoeten.
Onze visagie opleidingen en korte visagiecursussen zijn ontwikkeld vanuit de praktijk en bieden daarom extra voordelen.

De inloop is vrij en zo kun je ontdekken wat onze visagie opleidingen en manier van lesgeven uniek maakt. 

Contact opnemen?

open avond visagieschool

Visagie opleidingen vanuit de praktijk

De manier van lesgeven is erg gericht op hoe het gaat in de praktijk. De docenten zijn ervaren en zelf nog steeds werkzaam als visagist. Zij delen hun kennis graag met jou. 
Je wordt klaargestoomd voor het vak, en leert naast alle technieken en materialenkennis ook hoe je leuke opdrachten vindt en hoe je je goed kunt voorbereiden om zelfstandig op locatie te werken.

De opleidingslocatie is ingericht met 10 werkplekken. Je krijgt les in kleine groepen, zodat er voor iedereen voldoende aandacht en begeleiding is. 
De lunch is gezamenlijk waardoor er ook een open en gezellige sfeer heerst onder de studenten. 

Heb je een keuze uit de verschillende opleidingen gemaakt? Dan kun je je tijdens de open avond direct inschrijven.

Aanmelden voor de open avond is niet verplicht, de inloop is vrij. Wel vinden we het leuk als je laat weten dat je komt. Dit kan door je aan te melden via onze website.

Kom je ook naar de informatie avond over de visagie opleidingen?

Wij hopen jou te ontmoeten tijdens de informatie avond en je persoonlijk te kunnen rondleiden en alles vertellen over de diverse visagie opleidingen. Wij verzorgen dag- en avondopleidingen en ook korte meerdaagse visagiecursussen.

De opleidingslocatie voor de visagie opleidingen is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk. Dit is centraal gelegen, vlakbij Leiden en Alphen aan den Rijn. En ook makkelijk bereikbaar vanuit Leiderdorp en Zoetermeer.
Nieuwsgierig geworden? Wij verwelkomen je graag bij onze open avond!

Meer weten?