Beauty verwenplaza

Ons beautyteam komt op locatie om tijdens uw bedrijfsfeest of evenement de gasten extra in het zonnetje te zetten. De bezoekers kunnen plaatsnemen voor een verwenmoment op de stoel bij één van de beauty professionals.
Ook uw personeel, klanten of gasten in de watten leggen? Lees meer over de mogelijkheden..

Contact opnemen?

Onze beauty onderdelen

Visagie & haarstyling

Dit is een erg populair onderdeel van de verwenplaza. Men neemt plaats bij de visagist voor een feestelijke make-up of een snelle make-up touch-up. De haarstyliste maakt mooie krullen of feestelijk opgestoken kapsels. Uiteraard met leuke tips en trucs en ook mogelijk in bijvoorbeeld een thema.

Barbier

De heren zullen zich verwend voelen met de klassieke knip- en scheerbeurten in de pop-up barbershop.
De hippe barbiers bieden luxe service en kwaliteit in de jaren 20/30 sfeer.

Nagelstyling

De nagels worden mooi gelakt met nagellak en eventueel versierd met nail-art, zoals strassteentjes. De dames gaan weg met prachtig verzorgde nagels.

Stoelmassage

Een echt ontspannende beleving voor zowel dames als heren. De stoelmasseur geeft een massage van 10 minuten, waarna je weer vol energie kunt deelnemen aan het feest of evenement.

verwenplaza bedrijfsfeest

Ook een beautyteam op locatie?

De verwenplaza heeft voor ieder wat wils en biedt alles voor een luxe verwengevoel op een personeelsfeest, zakelijk evenement, opening of teamuitje. Ook mogelijk in een bepaalde aankleding of thema. Wij bieden beauty entertainment op maat.
Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.
Onze ervaren en enthousiaste professionals maken er echt een feestje van!

Enthousiast geworden?