Bruidsmake-up cursus

Werk je al met visagie en wil je je graag specialiseren in bruidsmake-up? Of heb je zelf trouwplannen en wil je het liefst je eigen bruidsmake-up kunnen verzorgen op deze dag?
Word een ware professional in de bruidsmake-up na het volgen van de ééndaagse cursus bij onze Academy!

Contact opnemen?

korte visagie cursus

Alle tips & tricks in één dag

De cursus bruidsmake-up is helemaal gericht op alles wat er komt kijken bij het vakkundig aanbrengen van een langhoudende en waterproof make-up. Je leert verschillende technieken voor een frisse en stralende make-up, die ook mooi overkomt op de foto’s. Wij laten je de producten zien die speciaal geschikt zijn voor een bruidsmake-up.
Ook word er aandacht besteed aan wimperverlenging voor één dag. En heel belangrijk is een goed contact met de bruid. Je leert over de voorbereiding vooraf tijdens de proefsessie en hoe je het beste te werk gaat op de huwelijksdag zelf.
De cursus bruidsmake-up wordt gegeven door een ervaren docent uit de praktijk, die dus goed weet waar je als professional tegenaan loopt. Onze docenten geven graag hun tips en ervaring aan jou door!

Professional in bruidsmake-up

Deze cursus is geschikt als je zelf je bruidsmake-up wilt aanbrengen op jouw grote dag. Je leert welke producten voor jou geschikt zijn en welke kleuren het beste bij je passen.
Ook is deze cursus een aanrader voor bijvoorbeeld kappers en schoonheidsspecialisten. Je hebt al wat kennis en ervaring in het visagievak maar je wilt deze graag uitbreiden of verdiepen. Na het volgen van de cursus zul je met meer vakkennis en zelfvertrouwen je klanten kunnen voorzien van een goed advies.
Interesse? Lees alles over deze cursus of bezoek onze Academy tijdens één van de open dagen.

Meer weten?