Visagie cursus in 4 dagen

Wil je graag meer leren van het visagie vak? Voor je werk of om jezelf mooi te kunnen opmaken.
Of is visagie al onderdeel van je werk, en wil je je kennis opfrissen of uitbreiden? Dit kan bijvoorbeeld als je kapper bent of schoonheidsspecialiste.
Dan is de 4-daagse visagiecursus wellicht iets voor jou! 
In 4 maandagen leer je alle basistechnieken en komen verschillende looks aan bod. Van bruidsmake-up tot smokey eyes. Je krijgt les van echte professionals uit het vak!

Contact opnemen?

Korte visagiecursus

De 4-daagse visagiecursus is een korte visagiecursus, gericht op het zetten van een goede basis, product- en kleurenleer en het goed kunnen adviseren aan klanten. In vier maandagen leer je alle belangrijke basistechnieken van het visagievak. Er word ook aandacht besteed aan de trends en nieuwste producten op make-up gebied.  
Aan bod komt dagmake-up en avondmake-up en er wordt uitgebreid aandacht besteed aan bruidsmake-up. Hier komt meer bij kijken, zoals een proefsessie en het maken van een long lasting en waterproof make-up. De cursus wordt afgesloten met het leren maken van zwoele smokey eyes, een speciale werkwijze en en een zeer gewilde look!

Les van professionals

Onze docenten zijn erg ervaren in het vak en zelf ook nog steeds werkzaam in de praktijk. Zij delen hun kennis en ervaring graag met jou!
Dit betekent veel praktische tips en trics. Je kunt al je vragen stellen en er wordt aandacht besteed aan goede omgang met de klant en het goed kunnen adviseren over je juiste kleuren en producten.
Er wordt les gegeven aan kleine groepen met maximaal 10 cursisten. Zo is er altijd genoeg tijd, aandacht en begeleiding.

Voor wie is de visagiecursus?

Deze cursus van 4 dagen is speciaal bedoeld om je te laten kennismaken met visagie. Zo kun je ontdekken of het bij je past, en hoef je niet direct een volledige visagie opleiding te volgen. Blijkt dat je heel enthousiast geworden bent en dit wel graag wilt, dan kun je instromen naar de allround visagie opleiding.

Deze cursus is ook geschikt als je al visagie gebruikt in een kapsalon of schoonheidssalon en graag meer kennis op wilt doen om je klanten nog meer te bieden of een beter make-up advies te kunnen geven. 

Meer weten?

4-daagse visagiecursus

Meer over de 4-daagse visagiecursus

De visagiecursus op 4 maandagen en je brengt verschillende keren zelf een model mee. Zo kun je het beste oefenen en het geleerde meteen in praktijk brengen. 
De cursus is geheel verzorgd, inclusief koffie/thee en lunch!
Het is mogelijk een lespakket aan te schaffen van het merk Make-up Studio. Zo kun je direct werken met de juiste penselen en een goede kwaliteit producten. Bovendien krijgt je als cursist een aantrekkelijke korting!

Deze korte visagiecursus start een aantal keren per jaar. Kijk voor de startdata en meld je aan. Wil je graag eerst onze opleidingslocatie komen bekijken, bezoek dan één van onze open dagen