Website Beautybureau Academy online.

Beauty Bureau Academy is de specialist op het gebied van incompany trainingen voor professionals in de beautybranche. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld themagerichte trainingen en presentaties voor schoonheidsspecialistes, beautysalons en kappers.

Wij zijn ervaren beautyprofessionals op het gebied van visagie, kleurstyling en haarstyling. Beauty Bureau Academy is voortgekomen uit Beauty Bureau, een agentschap voor visagisten en haarstylisten. 

Contact opnemen?

Wat is de Beauty Bureau Academy

Met de Beauty Bureau Academy geven wij onze jarenlange praktijkervaring en vakkennis heel graag door! Er is zoveel te vertellen over visagie, kleur & stijl en hairstyling.
Wij verzorgen trainingen, presentaties en workshops op maat.
Geen bedrijf is hetzelfde en met onze trainingen incompany verzorgd, gaan wij echt kijken naar wat bij jouw onderneming en medewerkers past.

Onze presentaties op locatie verzorgen wij met visuele ondersteuning van een beamer op een groot scherm. Er wordt duidelijk met de opdrachtgever afgestemd wat het doel van de presentatie is en hoe dit goed overgebracht wordt.

Ben je op zoek naar een professionele training op het gebied van visagie, kleur en stijl of hairstyling, bijvoorbeeld bruidskapsels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze visagie- of haartraining is volledig afgestemd op jouw niveau, wensen en behoeften.

Aanbod Beauty Bureau Academy

Training Bruidsmake-up: 

Het verzorgen van de make-up voor een bruid is een belangrijke verantwoordelijkheid en vraagt om voldoende vakkennis. Tijdens deze training geven wij veel tips en trics om te zorgen dat je met voldoende zelfvertrouwen de bruid kunt adviseren en voorzien van een passende en goed houdbare make-up.
Wij komen bij jou in de salon onze training geven. Jouw medewerkers krijgen training in hun vertrouwde omgeving, met hun eigen collega’s.

2-daagse en 4-daagse visagietraining: 

Vind je het lastig om de stap te zetten naar het opmaken van klanten in je winkel of salon? Of wil je wat meer verdieping?
Nieuwe technieken worden uitgelegd en gedemonstreerd en dit wordt meteen uitgebreid geoefend.
Na het volgen van deze training zul je je winkel of salon een niveau hoger krijgen door jouw klanten van echte, professionele looks te kunnen voorzien.

Wil je ook direct verkopen tijdens het advies of de look? Ook verkooptechnieken komt aan bod bij onze visagietrainingen