Eindejaarsactiviteit, wat is mogelijk in Corona tijd?

Juist in deze lastige tijd wilt u graag uw personeel bedanken voor hun inzet aan het einde van het jaar.
Dat kan dit jaar niet met een bedrijfsfeest of kerstborrel. Maar er zijn zeker wel mogelijkheden om op een leuke én veilige manier uw personeel in het zonnetje te zetten en het jaar af te sluiten met een personeelsactiviteit. Denk aan een visagist of hairstylist op locatie of bij uw bedrijf voor een persoonlijke behandeling.
Natuurlijk volgens de Covid-19 maatregelen van het RIVM.

Contact opnemen?

Beauty Bureau Agency 
De Genestetstraat 81
2321 XR Leiden

T: 085-070 25 80
M: info@beautybureau.nl

Beauty activiteit coronaproof op locatie

Visagist en Hairstylist

Een visagist of hairstylist kan geboekt worden op locatie, bijvoorbeeld bij u in het bedrijf of op kantoor. Men neemt plaats bij de visagist voor een feestelijke make-up of een persoonlijk make-up advies. De haarstyliste maakt mooie krullen of feestelijk opgestoken kapsels.
Er wordt gewerkt op afspraak, zodat er één op één behandelingen zijn en er voldoende afstand wordt gehouden tussen het personeel.
De visagist en hairstylist werken met mondkapje op en handschoenen aan. Ook worden handen en materialen tussendoor met desinfecterende middelen gereinigd.

Barbier

De heren zullen zich verwend voelen met de klassieke knip- en scheerbeurten van de barbier.
De hippe barbiers komen geheel ingericht op locatie in de sfeer van de jaren 20/30.
De barbier werkt met handschoenen aan en een mondkapje op en houdt rekening met de hygiéne regels. Ook bij de barbier wordt in de Corona periode ruim op afspraak gewerkt zodat er steeds maar één medewerker in de ruimte is.

Nagelstyliste

Bij de nagelstyliste worden de nagels professioneel gelakt met nagellak. Met ruime keuze uit trendy kleuren nagellak en eventueel uit te breiden met snelle nail-art, zoals strass steentjes.
Onze professionele nagelprofessionals zijn altijd al gewend te werken met mondkapje en handschoenen.

 

eindejaarsactiviteit personeel tijdens covid-19

Personeel bedanken tijdens de feestdagen?

Rond de feestdagen is het hét moment om medewerkers of klanten te bedanken voor het afgelopen jaar. Door Covid-19 is het een moeilijke tijd en kunnen uw medewerkers een leuke activiteit op beauty gebied extra goed gebruiken.

Wij komen in company, en kunnen de medewerkers één voor éen ontvangen, zodat er voldoende ruimte en afstand is. Door het gebruik van desinfectant, mondkapjes en handschoenen is de personeelsactiviteit veilig en volgens de RIVM regels.

Meer weten over onze visagisten of andere beauty onderdelen op locatie? Wij hebben een ervaren team werkzaam in heel Nederland.Neem gerust contact op over de verschillende mogelijkheden.