Secretaressedag of ladies evenement?

Voor een evenement of speciale gelegenheid zoals secretaressedag zijn er veel leuke mogelijkheden om de dames extra in het zonnetje te zetten.
Beautybureau is dé agency op het gebied van beauty entertainment! Wij verzorgen o.a. make-up workshops, beautyhoeken en ladies corners en geven graag wat tips en ideëen!

Contact opnemen?

Ladies corner

De ladies corner is erg geschikt voor grotere groepen dames. Deze beautycorner kan worden samengesteld uit meerdere onderdelen. De dames kunnen plaatsnemen bij een visagiste voor een make-up touch up, bij de hairstyliste voor een feestelijk kapsel, of bij een professionele nagelstyliste voor het mooi lakken van de nagels.

Stoelmassage

Ons beautyteam komt ook op locatie om tijdens een speciale gelegenheid zoals een ladies day of secretaressedag de dames te verwennen met een ontspannende stoelmassage. Dit is echt een beleving!
Voor een compleet verzorgde dag kan dit ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld een visagiste of nagelstyliste.

Visagieworkshop

Voor ladies is het organiseren van een visagieworkshop een gezellig én leerzaam idee!
Tijdens de 2,5 uur durende make-up workshop leren de dames stap voor stap onder begeleiding van een professioneel visagiste een complete make-up bij zichzelf aan te brengen. Zij krijgen advies welke producten en kleuren goed passen en de visagiste geeft natuurlijk veel handige tips!

Kleuranalyse

De kleuranalyse workshop is ook populair. Kleur doet heel veel met je uitstraling! De kleurconsulente laat zien welke kleuren top zijn en welke juist minder mooi staan. Door het bepalen welk seizoenstype iemand is, wordt make-up en kleding kiezen een stuk makkelijker én leuker!

Ook een beautyteam op locatie?

Wilt u ook iets extra’s doen voor secretaressedag, of een andere bijzondere gelegenheid?
Neem contact met ons op voor het inzetten van één of meerdere beauty professionals. Ons ervaren team komt graag op locatie om de ladies in de watten te leggen!
Ook beschikken wij over een eigen ruime compleet ingerichte locatie, waar we met plezier de dames ontvangen voor een onbezorgde dag.
Voor een passend aanbod denken wij graag met u mee!

Enthousiast geworden?