Entertainment voor elk bedrijfsfeest

De beautyhoek is een eyecatcher tijdens ieder feest of evenement. Een leuke activiteit om aan te bieden voor bezoekers, personeel of gasten. De gasten kunnen plaatsnemen voor een verwenmoment op de stoel bij één van de beauty onderdelen. Dit geeft een uniek feestgevoel. De beautyhoek is veelzijdig en altijd passend te maken, geheel naar wens en compleet op maat te boeken.

Contact opnemen?

Beauty Bureau Agency 
De Genestetstraat 81
2321 XR Leiden

T: 085-070 25 80
M: info@beautybureau.nl

Onze beauty professionals

De visagiste

Neem plaats op de visagiestoel voor een feestelijke make-up, of een snelle make-up touch-up. De visagiste geeft natuurlijk ook advies en leuke make-up tips. Glitters en glans, of nepwimpers? Alles kan!

De haarstyliste

Mooie krullen, opgestoken kapsels, een vlecht, of zelfs een leuk thema kapsel; onze hairstylisten zijn van alle markten thuis. De dames zullen extra feestelijk voor de dag komen.

De barbier

De heren zullen zich verwend voelen met de klassieke knip- en scheerbeurten van onze hippe barbiers. De barbershop is terug van weggeweest met deze ouderwetse service en kwaliteit.

De nagelstyliste

De nagels worden mooi gelakt in iedere gewenste kleur en eventueel versierd met nail-art: kleine nagelversieringen, zoals strassteentjes. De dames gaan weg met prachtig verzorgde nagels.

De stoelmasseur

Een ontspannende beleving voor zowel de dames als de heren. De stoelmasseur geeft een 10 minuten durende massage, waarna je weer vol energie kunt deelnemen aan het evenement of feest.

Tattoos

Een tattoo voor één dag is voor iedereen leuk. Dit kan ook in een bepaald thema, zoals de glittertattoos, of de zilver/gouden Ibiza tattoos. Echt een aanrader!

Voor ieder wat wils; de beautyhoek op maat!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag mee. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, zakelijk evenement of personeelsuitje, de beautyhoek is altijd op maat te boeken. Met één of meerdere onderdelen, of in een bepaald thema.

Indien gewenst helpen wij ook met de styling en aankleding. Ons beautyteam heeft veel ervaring en komt met veel plezier op iedere gewenste locatie.

De beautyhoek is meer dan een activiteit, het is echt een beleving!

Enthousiast geworden?