Haarstylist of kapper nodig voor een evenement?

Feestelijke kapsels tijdens bedrijfsfeest of evenement 

Kapper of haarstylist op bedrijfsfeest

De haarstylist maakt in korte tijd bijzondere kapsels. Krullen, opsteken, vlechten, catwalk-kapsels, het kan allemaal!

Onze haarstylisten zijn gespecialiseerd in feestelijke touch ups van het haar. Wij bekijken de tijd van te voren en kunnen aangeven hoeveel dames wij in die tijd kunnen voorzien van een feestkapsel.
De dames hebben vaak hun kapsel op de eigen manier verzorgd voor het feest of evenement, onze haarstylisten kunnen daar snel en vakkundig een extra touch aan geven. Krullen en opsteken is tenslotte lastig om zelf te doen!

Ook de heren voorzien van een kapsel of touch up? Speciaal voor hen is er de barbier. De klassieke knip- en scheerbeurten zijn een echte beleving.

Onze kappers, barbiers en haarstylisten zijn voor verschillende activiteiten in te zetten. Denk aan een personeelsfeest, bedrijfsevenement, promotie of themafeest. Staat uw soort activiteit er niet bij? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

N

Professionals

Ons team van haarstylisten is o.a. in te zetten voor evenementen. Touch-ups, thema kapsels of feestelijke galakapsels.

Compleet

Interesse in meerdere onderdelen? Wij bieden veel  mogelijkheden voor een beautyteam op locatie.

Aankleding

Een echte eyecatcher als beautyhoek? Laat dan door ons de aankleding verzorgen.
T

Klein en groot

1 haarstylist of kapper nodig of een compleet beauyteam? Bij ons is het allemaal mogelijk! Wij denken mee en verzorgen indien nodig de planning.

Compleet beautyteam op locatie

Onze haarstylisten zijn ervaren en professioneel. Zij hebben op locatie alle materialen en producten bij zich. Zij kunnen complete kapsels maken of snelle touch ups verzorgen.
Het onderdeel haarstyling is uit te breiden tot een beautyteam met meerdere onderdelen.

Niet alleen interesse in een haarstylist of kapper op locatie maar bijvoorbeeld ook een visagist, stoelmasseur of nagelstylist? Maak het bedrijfsfeest of evenement compleet met een beautyhoek! Er zijn veel mogelijkheden en wij denken graag met je mee.

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord