Haarstylist of kapper nodig voor een evenement?

Kapsels voor bijvoorbeeld beurs, bedrijfsfeest of festival.

Kapper of haarstylist op bedrijfsfeest

De haarstylist maakt in korte tijd bijzonder gestylde kapsels. Krullen, opsteken, vlechten, catwalk-kapsels, het kan allemaal! Onze haarstylisten zijn gespecialiseerd om in korte tijd bijzondere kapsels te maken. Wij bekijken de tijd van te voren en kunnen aangeven hoeveel dames wij in die tijd kunnen helpen aan een mooi gestyld kapsel.
De dames hebben vaak extra aandacht besteed aan hun kapsel maar onze ervaring is dat extra tips zeer welkom zijn, feestkapsels zijn moeilijk om bij jezelf te verzorgen.

Onze kappers en haarstylisten zijn voor verschillende activiteiten in te zetten. Denk aan een bedrijfsfeest, jubileum, opening of themafeest. Staat uw soort activiteit er niet bij? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

N

Professionals

Ons team van haarstylisten zijn o.a. in te zetten voor evenementen. Touch-up, thema of Barbiers!

Compleet

Interesse in meerdere onderdelen? Wij bieden veel  mogelijkheden voor een beautyteam op locatie.

Aankleding

Een echte eyecatcher als beautyhoek? Laat dan door ons de aankleding verzorgen.

T

Klein en groot

1 haarstylist of kapper nodig of een compleet beauyteam? Bij ons is het allemaal mogelijk! Wij denken mee en verzorgen indien nodig de planning.

Compleet beautyteam op locatie

Niet alleen interesse in een haarstylist of kapper op locatie maar bijvoorbeeld ook een visagist, stoelmasseur, barbier of nagelstylist? Maak het bedrijfsfeest of evenement compleet met een beautyhoek! Er zijn veel mogelijkheden en wij denken graag met je mee.

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord