Visagist of Nagelstylist tijdens HEMA Ladies night

Inmiddels werken wij al 7 jaar samen met HEMA. Wij zetten landelijk visagisten en nagelstylisten in tijdens promoties, geven traningen aan het personeel en deze keer ook tijdens Ladies Night in een aantal filialen.

HEMA organiseert steeds meer voor hun klanten. Denk hierbij aan de HEMA MEER klantenpas, leuke aanbiedingen en acties. Zo ook op beautygebeid. De make-up afdeling verbetert elke keer weer, ze gaan goed mee met trends en HEMA is nog steeds voor alle leeftijden leuk.

Visagist tijdens evenement en Ladies night

HEMA kiest er regelmatig voor om de make-up afdeling te promoten. Ze zetten een visagist van Beauty Bureau in om de make-up onder de aandacht te brengen. Je kunt vragen stellen aan een professionele visagist en jezelf op laten maken. Welke kleuren passen goed? Hoe breng je een foundation mooi aan of welke lipstick blijft nu echt lang zitten. Voor al deze vragen kun je tijdens deze promoties terecht. En op 13 september tijdens de speciale Ladies night van 19 uur tot 21 uur.

Nagelstylist om de nagels van klanten te lakken

Ook kiezen verschillende winkels er regelmatig voor om via Beauty Bureau een nagelstylist in te zetten. Zij geven nageladvies en lakken de nagels, geheel gratis voor de klanten. Een mooie en leuke service! Wist je dat HEMA ruim 100 nagellakken heeft?

 

Contact opnemen?

13 september Ladies night HEMA

Dit is een tray-out en een aantal winkels in Nederland doen mee. De volgende winkels hebben via ons een visagist/nagelstylist ingezet:

Leerdam

Spijkenisse

Oss

Waalwijk

Uden

Veghel

Venray

Rotterdam (Hillergersberg)

Steenwijk

Aalten

Deze avond is van 19.00 uur tot 21.00 uur, ga gerust langs!

Veel plezier!

Ilse Voortman

Beauty Bureau

Contact opnemen?