Do’s en don’ts voor je bruidsmake-up

Je wordt de bruid en dan wil je er natuurlijk op je best uitzien. Heel belangrijk is natuurlijk je bruidsjurk en je bruidskapsel, maar ook je make-up. Je bruidsmake-up moet je persoonlijkheid versterken, je blijft jezelf maar dan op je allermooist. Hoe zorg je dat je make-up goed bij je past en de hele dag mooi blijft? Wij denken graag mee en geven ideëen en tips!

Contact opnemen?

Beauty Bureau Agency 
De Genestetstraat 81
2321 XR Leiden

T: 085-070 25 80
M: info@beautybureau.nl

Jezelf maar op je allermooist

Natuurlijk wil je er op je bruiloft extra mooi uitzien. Maar blijf jezelf.
Je make-up mag speciaal zijn en anders dan wat je iedere dag draagt maar wijk niet teveel af van wat je gewend bent. Maak je make-up extra stralend en fris met subtiele accenten; een highlighter, bronzer of frisse blush en een sprekende eyeliner.

De hele dag stralen

Je wilt er niet alleen ‘s ochtends op je mooist uitzien maar gedurende de hele dag. Daarom is het belangrijk dat je bruidsmake-up lang houdbaar is en tegen een stootje kan.
Een goede poeder voorkomt glans in het gezicht, en een waterproof eyeliner en mascara zorgen dat je make-up niet vervaagt of uitloopt. Ook zijn er speciale kissproof lipsticks. Je hebt tenslotte geen zin om ieder uur je make-up bij te moeten werken.

De make-up trends dit trouwseizoen

Wat zijn de trends van 2018? Zowel de natural look als een opvallende make-up mag dit jaar. Glans en glitters zijn erg populair. Heel mooi is wat shimmer of highlighter toevoegen aan je oogmake-up of op je jukbeen. Houdt dit wel subtiel want teveel glans is niet goed voor de foto’s. Ook de eyeliner is hot! Een sprekende zwarte eyeliner is letterlijk een eyecatcher, eventueel nog gedurfder met een ‘wing’. We zien ook veel mooi uitgesproken lipstick kleuren. De klassieke rode lippen zijn terug van weggeweest en dit maakt je zeker een stralende bruid!

Enthousiast geworden?