Vanaf vandaag heeft Beauty Bureau ook een webwinkel om het voor de klanten nog makkelijker te maken. Tijdens de make-up workshop is het mogelijk om de producten te bestellen. Dit kon altijd alleen via de mail of tijdens de make-up workshop, maar sinds vandaag via een webwinkel, aangeboden door de groothandel.

Heb je een make-up workshop gevolgd en is je make-up van John van G op? Of vind je het leuk om dit merk eens te proberen? Make-up bestellen van John van G is nog nooit zo makkelijk geweest!

Contact opnemen?

Dit was echt nog een gemis voor het merk maar gelukkig kan de groothandel dit nu aanbieden. Heel handig voor onze klanten en wij hebben er geen omkijken naar. De webwinkel wordt onderhouden door de groothandel.

Uiteraard kun je nog steeds bellen voor vragen over de producten, wij geven graag advies.

Het make-up assortiment van John van G is heel uitgebreid en constant in beweging om met de laatste trends mee te gaan.
Uniek aan de make-up collectie van John van G is dat u met magnetische kleurblokjes zelf uw oogschaduw, blusher en poeder kunt samenstellen. Is er een kleur op hoeft u alleen die kleur opnieuw te bestellen in onze John van G webwinkel. Wel zo milieuvriendelijk en uiteraard beter voor uw portemonnee.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijken op de webwinkel van John van G make-up.

Interesse?