Kleuranalyse- of visagieworkshop arrangement

Een geheel verzorgde kleuranalyse workshop of visagieworkshop boeken?
Dat kan! Op onze ruime workshoplocatie in Zoeterwoude-Rijndijk, vlakbij Leiden, bieden wij workshops met een compleet arrangement.
De locatie is van alle gemakken voorzien en biedt ruimte voor 10 personen.

De workshop is verzorgd met koffie/thee en wat lekkers, en kan indien gewenst uitgebreid worden met een luxe lunch.

Contact opnemen?

Visagieworkshop met locatie en lunch!

Een workshop arrangement neemt alle zorg uit handen voor bijvoorbeeld een teamuitje, personeelsdag, vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest.
De visagieworkshop wordt gegeven door een professioneel visagiste. Alle onderdelen worden voorgedaan en uitgelegd en daarna gaat iedereen zelf aan de slag. Er is uitgebreid kleuradvies en advies over te gebruiken producten.
De workshop is voorzien van mooie lichte werkplekken met spiegelwand, alle materialen en een grote koffietafel voor een bespreking of gezellig samenzijn.
Een workshop als teambuilding kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een vergadering of presentatie. De workshopruimte is uitgerust met een beamer.

Workshoparrangement kleuranalyse

Bij de kleuranalyse workshop wordt per persoon gekeken welke kleuren top staan en welke kleuren juist minder voor je doen. De kleurconsulente geeft adviezen en praktische tips. Iedereen krijgt een persoonlijke kleurenwaaier mee, wat een handig hulpmiddel is tijdens het shoppen.

Het kleuranalyse workshoparrangement is geheel verzorgd op de locatie, waar voldoende spiegels aanwezig zijn, en de kleurensjaals die gebruikt worden tijdens de workshop.

Het arrangement biedt plek voor zeker 10 personen en is erg geschikt voor zowel bedrijven als particulieren.

Het workshop arrangement is inclusief koffie/thee, fruitwater en wat lekkers erbij. Indien gewenst wordt gezorgd voor een uitgebreide lekkere lunch.

Kortom, alles voor een onbezorgd uitje met collega’s of vriendinnen!