Kleuranalyse workshop op locatie in Den Haag

Afgelopen zaterdag werd het best presterende team in het zonnetje gezet. Het verkoopteam uit Oud-Beijerland heeft gewonnen en waren compleet verrast. In de ochtend werden ze overvallen door een team van het hoofdkantoor die de winkel voor een dagje zou overnemen.

Het team ariveerde rond 10.30 uur bij de prachtige winkel in den Haag. Dit is een Shoeby winkel van maar liefst 3 verdiepingen inclusief een Barista cafe. Heel anders dan Shoeby winkels waar ik normaal kom. Die zijn meestal niet gevestigd op een A-locatie en een stuk kleiner.

De workshop mocht ik in het atelier geven waar een mooie tafel staat met goed daglicht. Het team is natuurlijk veel met kleur bezig maar altijd met de klant. Vandaag draaide het echt om hen en krijgen ze van mij een persoonlijk kleuradvies. Een ontzettend leuk en enthousiast team. Stap voor stap zijn we tot een mooi resultaat gekomen.

Contact opnemen?

Tijdens de lunch een persoonlijk make-up advies

Na deze uitgebreide kleuranalyse workshop stond er een heerlijke lunch klaar voor het winnende team. Tijdens deze lunch kon iedereen nog even bij mij plaatsnemen voor een make-up advies. Omdat ik een uur de tijd had heb ik me op de basis of de ogen gericht, net wat ze wilde.

Daarna waren ze helemaal klaar om de dag af te sluiten in Scheveningen waar ze nog konden gaan borrelen.

Een ontzettend leuk dag voor hun maar ook voor mij. Shoeby is een leuk en hip bedrijf en iedereen daar werkt doet dit vol passie en met veel enthousiasme. Mooi om te zien.

Klinkt het leuk voor jouw team? Ik of iemand van ons team komt ook graag bij jou in de winkel om meer kennis te geven over kleur of visagie. Neem vrijblijvend contact op.

Contact opnemen?