Kleuradvies in de winkel

Op zoek naar iets extra’s in uw winkel om uw klanten in het zonnetje te zetten?  Bijvoorbeeld tijdens een evenement zoals een shopping night? Verras uw klanten tijdens het winkelen met een persoonlijk kleuradvies.

Een kleurstyliste komt in de winkel voor het geven van een persoonlijke kleuranalyse aan de klanten. Dit maakt het winkelen nog makkelijker én leuker!

 

Pop-winkel op evenementen
visagieworkshop

Kleuranalyse tijdens het shoppen

Tijdens een persoonlijk advies laat onze kleurstyliste aan de hand van kleurdoeken zien welke kleuren écht iets doen.

Het kleuradvies geeft aan welk seizoenstype de klant is, en of de klant een koel kleurtype is of juist een warm kleurtype. En ook welke kleuren hier dan bij horen.

Het is fijn om te weten welk kleurtype je bent omdat dan gericht gewinkeld kan worden en er nooit meer miskopen worden gedaan. Kleur doet heel veel in het gezicht en tijdens de kleuranalyse wordt samen met de klant gekeken welke kleuren toppers zijn en welke wat minder mooi staan

Terwijl de dames bij de kleurstyliste meteen meekijken in de spiegel ervaren ze heel goed zelf welke kleuren top zijn en welke kleuren juist wat minder doen.

Aan de hand van een persoonlijk kleurenkaartje die wordt meegegeven, kan er gericht worden gewinkeld. Dit maakt het winkelen niet alleen makkelijker maar natuurlijk ook veel leuker!

Waarom een kleuranalyse?

Een kleuranalyse verzorgen in uw winkel  is een leuke manier om uw klanten in het zonnetje te zetten.
Door het kleuradvies wordt goed gezien welke kleuren bij iemand passen. Zo kan de klant doelgericht shoppen in de winkel. En heeft nooit meer het vervelende gevoel van een miskoop.

Met hulp van de kleurstyliste vindt de klant de juiste stijl die bij haar past.

Een kleurstyliste in de winkel is een leuk idee tijdens bijvoorbeeld het presenteren van de nieuwe collectie, speciale dagen zoals moederdag of tijdens een shopping night of ander evenement in de winkel.

Het geven van persoonlijk kleuradvies tijdens het shoppen is goed voor de klantenbinding. Het kan nieuwe klanten naar uw winkel trekken maar is ook heel geschikt om uw trouwe klanten te bedanken en extra aandacht te geven!

 

workshoparrangement