Zomer event? Boek een beautyhoek!

Een event in de zomer, zoals een buitenfeest of festival wordt nog leuker met de inzet van onze beautyhoek. Ons beautyteam komt op de locatie van het evenement en verzorgt make-up touch ups, feestelijke kapsels, snelle kleuranalyses, mooi gelakte nagels en ontspannende stoelmassages.

Ons team met beauty entertainment voegt een echte beleving toe tijdens het evenement of bedrijfsfeest.

De beautyhoek is naar wens samen te stellen en kan ook in een thema worden geboekt, zoals festival, zomeravond of strandthema. 

Contact opnemen?

Een beautyteam in zomersfeer

Onze beautyprofessionals komen op elke gewenste locatie voor feestelijk entertainment voor medewerkers en gasten.

De gasten nemen plaats in de beautyhoek en worden voorzien van mooie make-up, kapsels, massages en nagels. Ook een barbier is mogelijk, een populair onderdeel bij de heren!

Het team kan naar keuze worden samengesteld met visagisten, hairstylisten, nagelstylisten, barbiers en stoelmasseurs.
Deze professionals zijn gewend op locatie te werken, nemen alle materialen mee en zorgen dat de beautyhoek er top uitziet!

Maak van de beautyhoek een echte eyecatcher door te kiezen voor een thema passend bij het bedrijfsfeest of evenement.
Voor de zomer is een festivalthema, Ibiza thema of strandthema heel geschikt.

beautyteam zomer
Teamdag beautyteam

Onze beautyhoek in zomerthema

De beautyhoek biedt voor ieder wat wils en is een hele leuke toevoeging tijdens een teambuilding, evenement, bedrijfsfeest of personeelsdag.

Voor de dames kan gekozen worden voor visagie, met make-up touch ups, zoals leuke zomerlooks. De haarstyliste maakt zomerse kapsels, bijvoorbeeld met Ibiza veertjes in het haar. De kleurstyliste laat zien welk seizoenstype je bent qua kleur. En de nagelstyliste zorgt voor mooi gelakte nagels in zomerse tintjes.

Voor de heren is de barbier erg gewild, met snelle knip- en scheerbeurten, geheel in jaren 20-30 stijl. Ook de stoelmassages zijn een populair onderdeel, een verkwikkende en ontspannende massage over de kleding heen.

De temporary Ibiza en glitter tattoos zijn voor iedereen leuk om te laten zetten tijdens een zomers evenement. 

Meer weten over de mogelijkheden? Ons vaste freelance team is werkzaam in heel Nederland. Neem gerust contact op, ons enthousiaste team maakt er echt een feestje van!