Ons visagie keurmerk

Als je je visagie opleiding hebt afgerond ben je er klaar voor om aan de slag te gaan als visagist!
Maar hoe kun je aantonen dat je professioneel visagist bent en de juiste vaardigheden beheerst?
Naast je diploma en opgebouwd portfolio kan dat met ons keurmerk visagie.
Met dit keurmerk onderscheid je je en maak je meer kans op de arbeidsmarkt.
Ons keurmerk geeft een bepaalde kwaliteit weer en zal opvallen op je CV en website.
Dit zal je zeker helpen als beginnend visagist.

Contact opnemen?

Keurmerk Visagie

Keurmerk Visagie, wat betekent dit?

In de visagie branche bestaat er geen officieel erkend diploma, al wordt dit door opleiders wel eens gezegd. Van daaruit is ons eigen keurmerk ontwikkeld. Beauty Bureau is al 10 jaar een bekend agentschap voor visagisten met vakmanschap en ervaring. De visagisten die bij onze agency zijn aangesloten zijn goed opgeleid, professioneel en zelfstandig. Onze klanten rekenen op de kwaliteit die wij leveren en  wij hebben inmiddels een betrouwbare naam opgebouwd.

Heb je je visagie opleiding gevolgd en je diploma behaald bij onze Academy, dan ontvang je digitaal dit keurmerk. Deze kun je toevoegen aan je CV en website. Ons keurmerk geeft aan dat je vakbekwaam bent en betrouwbaar. Het geeft vertrouwen bij opdrachtgevers en klanten.  Met dit keurmerk kun je je dus onderscheiden en zul je meer opvallen als je op zoek gaat naar werk als visagist.

Visagie opleiding volgen?

Wil je ook graag visagist worden en een opleiding gaan volgen? 
Wij bieden een ruim aanbod aan visagie opleidingen en korte cursussen. Met docenten uit de praktijk die graag hun kennis en ervaring met jou delen. Hoe word je freelance visagist en hoe vind je goede opdrachten?
Het is belangrijk goed voorbereid te zijn na het volgen van je opleiding. Daarom bieden wij de mogelijkheid stage te lopen bij één van onze ervaren visagisten en helpen wij bij het opbouwen van een professioneel portfolio.

Onze locatie voor de visagie opleidingen is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk. Dit is centraal gelegen, vlakbij Leiden, Den Haag en Alphen aan den Rijn.

Enthousiast geworden? Bezoek dan onze opleidingslocatie tijdens een open avond

Keurmerk Visagie