Leer de tips en tricks tijdens een visagieworkshop

Niet dat je er een reden voor nodig hebt maar het winterseizoen is wel een goed én leuk moment om met elkaar een gezellige middag of avond te plannen voor een make-up workshop!

In de winter heeft je huid, en dus je make-up, meer te verduren. Ook is het in deze donkere en koude maanden fijn om eens uitgebreid te experimenteren met nieuwe kleuren en producten.

Contact opnemen?

Van ons alvast een aantal tips op een rijtje:
•Gebruik een vloeibare foundation. Deze zal je huid meer oplichten dan matteren. Het accentueert minder droge velletjes en geeft je een mooie glow.
•Zie je er pips uit in de winter, dan helpt een mooie blush. Door blush krijg je meer kleur in je gezicht en zie je er levendiger uit. Vooral een zachte roze tint frist lekker op.
• In dit seizoen hebben we helaas vaak te maken met wind, regenbuien en traanogen. Goed om je make-up hierop aan te passen door zoveel mogelijk waterproof producten te gebruiken, zoals een waterproof eyeliner en mascara. Ook helpt een primer als basis voor je make-up.
•In de zomer volstaat vaak een lipgloss of lippenbalsem maar in de winter stappen we graag over op lipsticks, die meer dekkend van kleur zijn. Trend deze winter is een mooie ‘plum’ (donkerpaarse) tint en ook de rode lipstick is deze winter weer helemaal in. Wie wordt daar nu niet happy van op een regenachtige dag!

Heb je zin om je make-up look weer eens een boost te geven? neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen?