Make-up workshop met een groep collega’s of vriendinnen

Op zoek naar een leuke activiteit in groepsverband? Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of vrijgezellenfeestje.
Een make-up workshop is voor veel gelegenheden heel geschikt. Het is leerzaam maar ook gezellig.
Iedereen leert alle ins en outs over een goede dagelijkse make-up en de visagiste geeft veel tips en adviezen.

De workshops worden verzorgd aan huis, bij uw bedrijf, of op onze ruime workshoplocatie in Zoeterwoude-Rijndijk, vlakbij Leiden.

 

Contact opnemen?

visagieworkshop personeelsactiviteit

Visagieworkshop; leuk en leerzaam

Een visagieworkshop wordt vaak georganiseerd voor bijvoorbeeld een teamdag, personeelsuitje, secretaressedag of vrijgezellenfeestje. 
Ook is het een leuk uitje met vriendinnen. 

De visagieworkshop wordt gegeven door een ervaren visagiste, die stap voor stap uitlegt en laat zien hoe de make-up goed aangebracht kan worden. Zij leert wat handige technieken en geeft advies over kleuren en producten. 
Daarna gaat iedereen zelf aan de slag met de make-up. Er is voor elke deelnemer een spiegel en setje met kwasten. Zo kan er professioneel gewerkt worden.

Het is leuk om met elkaar mee te kijken en er is voldoende tijd tussendoor om te praten en gezellig met elkaar te zijn. 

Aan het einde van de workshop ziet iedereen er mooi uit en neemt de tips en adviezen mee om ook thuis zelf toe te passen.

Make-up workshop op onze workshoplocatie bij Leiden

Een make-up workshop wordt nog meer een uitje op onze eigen ruime workshoplocatie.
De locatie is voorzien van een spiegelwand met goede verlichting, ruime werkplekken en een gezellige grote koffietafel waar je wordt verwelkomd met koffie/thee en wat lekkers.

De workshoplocatie biedt plek voor groepen tot 16 personen, en is centraal gelegen in Zoeterwoude-Rijndijk, vlakbij Leiden. Makkelijk en goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. 

Wilt u de visagieworkshop liever op een andere locatie of aan huis organiseren? Dat kan!
Informeer gerust naar de mogelijkheden.